Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesizare

Democraţii reclamă că le sunt „vandalizate” panourile electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia judeţeană a PD Suceava a depus o sesizare la Biroul Electoral Judeţean, prin care reclamă faptul că unul dintre panourile electorale pe care era afişată imaginea candidatului democraţilor suceveni, Florin Hrebenciuc, a fost vandalizat. Democraţii spun că în noaptea de 18 spre 19 noiembrie a.c., panoul care îl reprezenta pe Florin Hrebenciuc, aflat în cartierul Burdujeni, a fost distrus. „Maniera în care a fost făcută această infracţiune indică un act deliberat, realizat de <profesionişti>, iar suspiciunea noastră se îndreaptă spre oameni angajaţi special în acest sens de către una dintre celelalte organizaţii politice reprezentate la nivel local”, se arată într-un comunicat de presă al PD Suceava.

Democraţii au anunţat că vor solicita Poliţiei Municipiului Suceava să demareze o anchetă pentru a identifica persoanele care au vandalizat respectivul panou.

„Considerăm, pe de altă parte, că o responsabilitate indirectă pentru comiterea acestei infracţiuni revine şi Poliţiei Comunitare, aflate în subordinea Primăriei Suceava. Din acest motiv îi solicităm domnului primar Ion Lungu să ia măsurile necesare pentru sancţionarea celor care trebuiau să patruleze în zona respectivă”, se spune în comunicatul PD Suceava.

Democraţii au făcut apel şi la reprezentanţii celorlalte formaţiuni politice din judeţ să dea dovadă de decenţă şi să facă o campanie electorală civilizată.

„Cu sensul de avertisment, conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Democrat a decis ca urmele panoului vandalizat să nu fie înlăturate până la finalul acestei campanii, astfel încât opinia publică suceveană să vadă şi să cântărească modul în care filialele locale ale celorlalte partide înţeleg să facă politică”, susţin democraţii suceveni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democraţii reclamă că le sunt „vandalizate” panourile electorale.
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democraţii reclamă că le sunt „vandalizate” panourile electorale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte