Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 nov 2007 - Anul XII, nr. 262 (3636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Social democraţii suceveni ies în stradă pentru a-şi susţine candidaţii la europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni vor organiza patru puncte de informare stradală prin care vor oferi informaţii legate de alegerile europarlamentare din data de 25 noiembrie a.c. şi despre candidaţii PSD la acest scrutin. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a declarat că membrii acestei formaţiuni politice vor populariza programul politic al social democraţilor pentru Parlamentul European, precum şi obiectivele candidatului PSD Suceava, Cătălin Nechifor.

„De asemenea, le vom transmite sucevenilor că nu trebuie să cadă în capcana declaraţiilor demagogice şi a promisiunilor deşarte făcute de unii politicieni de la alte partide, care susţin că europarlamentarii vor putea rezolva probleme cotidiene cum ar fi locurile de parcare, sau alte aspecte asemănătoare. Şi asta pentru că unul din rolurile europarlamentarilor este de a propune şi de a obţine proiecte cu finanţări europene pentru zonele pe care le reprezintă”, a declarat Virginel Iordache.

Liderul PSD Suceava a mai spus că pe parcursul acestei campanii electorale, social democraţii vor consulta populaţia municipiului reşedinţă de judeţ cu privire la problemele pe care le întâmpină şi la solicitările pe care la au faţă de viitorii europarlamentari. Iordache a subliniat că PSD va face o campanie electorală „decentă”, fără a agresa populaţia cu afişe electorale şi bannere care să nu se încadreze în peisajul urban.

„Avem un candidat plasat pe un loc eligibil, Cătălin Nechifor, iar din acest motiv, principala noastră sarcină va fi de a explica sucevenilor care este rolul alegerilor europarlamentare. Şi mai mult, vrem să le explicăm sucevenilor că singurul care poate ajuta judeţul în calitate de europarlamentar este Cătălin Nechifor, având în vedere poziţia pe care o ocupă pe listele PSD”, a mai spus Virginel Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social democraţii suceveni ies în stradă pentru a-şi susţine candidaţii la europarlamentare.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social democraţii suceveni ies în stradă pentru a-şi susţine candidaţii la europarlamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei