Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 nov 2007 - Anul XII, nr. 262 (3636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fapt Divers

Din lume, pe scurt

Cea mai mare roată de bâlci, la Beijing

Chinezii, celebri pentru Marele zid chinezesc, vor să construiască la Beijing Marea roată de bâlci, mai mare decât London Eye şi Singapore Flyer, care va fi inaugurată în 2009.

Roata va avea o înălţime de 208 metri, urmând a fi cea mai înaltă şi mai lată construcţie de gen.

Roata gigantică va avea 48 de capsule de observaţie, dotate cu aer condiţionat, fiecare dintre acestea având o capacitate de 40 de pasageri. În zilele senine, roata va fi vizibilă de pe munţii din nordul oraşului Beijing. Costul total al construcţiei este de aproximativ 200 de milioane de euro, iar biletele vor costa aproximativ 13 dolari.

 

Violenţa tv creşte agresivitatea

Băieţii cu vârste cuprinse între 2 şi 5 ani care se uită la desene animate sau sporturi violente la televizor prezintă mai multe riscuri de a fi agresivi sau neascultători atunci când cresc, este concluzia unui studiu.

Potrivit studiului, băieţii sunt mai sensibili la acest tip de influenţă decât fetele, pentru că acestea au tendinţa de a viziona programe mai educative si mai puţin violente.

 

Ocolul lumii pe cal

Un avocat de 57 de ani, din Argentina, care a pornit într-o călătorie în jurul lumii pe cal, a ajuns, ieri, la Timişoara.

Eduardo Discoli a plecat de acasă în 2001, după ce timp de 35 de ani a aşteptat să pornească în această aventură. El a mers călare 30 de ţări, străbătând astfel peste 350.000 de kilometri, iar peripeţiile nu au lipsit.

Argentinianul şi-a vândut casa, maşina şi ferma ca să-şi împlinească un vis pe care îl are din tinereţe. El a străbătut până acum 30 de ţări din America şi Europa şi vrea să mai vadă Asia şi Africa. El estimează că aventura se va încheia peste patru ani.

 

 

Goncourt pentru Gilles Leroy

Scriitorul Gilles Leroy a fost recompensat, luni, cu cel mai prestigios premiu literar francez, Goncourt, pentru romanul său "Alabama Song".

Romanul lui Gilles Leroy "Alabama song" este jurnalul imaginar al Zeldei, soţia scriitorului Scott Fitzgerald. Cartea, care a împrumutat titlul de la unul din cele mai cunoscute cântece din "Mahagonny" de Bertold Brecht, a fost publicat la editura Mercure din Franţa.

Copiii teribili ai Americii şi Parisului, cuplul turbulent şi scandalos format de Scott şi Zelda Fitzgerald a încarnat o anume idee de boem şi libertate, care a fost ilustrată foarte bine în "Marele Gatsby".

 

Céline Dion, legenda

Cântăreaţa canadiană Céline Dion a fost recompensată cu Legend Award la cea de-a 19-a ediţie a World Music Awards, distincţii care recompensează campionii vânzărilor din industria muzicală internaţională, care a avut loc la Monaco.

Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani a primit premiul Legend pentru "contribuţia excepţională la dezvoltarea industriei muzicale". Dion deţine recordul de vânzări pentru o artistă din istoria muzicii, cu peste 180 de milioane de albume vândute.

 

VideoCV-ul

VideoCV-ul permite candidaţilor interesaţi de poziţii de top management să completeze CV-ul clasic cu un material video prin intermediul căruia îşi pot prezenta atât competenţele şi realizările profesionale, cât şi atuurile care îi fac potriviţi pentru postul dorit.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, Profesiionline.ro pune la dispoziţie câteva modele de VideoCV şi o serie de instrucţiuni pentru realizarea unui astfel de CV. Urmând indicaţiile de pe site, utilizatorul îşi poate realiza o prezentare proprie după structura pe care o doreşte, respectând însă limita maximă de timp pentru VideoCV - patru minute - şi folosind o cameră video digitală.

 

Milla Jovovich a născut o fetiţă

Actriţa de origine ucraineană Milla Jovovich a născut, sâmbătă, primul său copil, o fetiţă pe care a numit-o Ever, a anunţat publicaţia americană US Weekly, transmite Reuters.

Actriţa, în vârstă de 31 de ani, este logodită din martie 2003 cu regizorul şi producătorul englez Paul Anderson, în vârstă de 42 de ani.

Fetiţa este primul copil al cuplului Jovovich - Anderson. Cei doi s-au cunoscut în 2002, când frumoasa actriţă a jucat în filmul "Resident Evil", regizat de Anderson.

Nu se ştie încă dacă cei doi se vor căsători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din lume, pe scurt.
 Vizualizări articol: 1090 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Din lume, pe scurt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei