Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 nov 2007 - Anul XII, nr. 262 (3636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Băieţi de doamne şi domniţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din Guvernul Tăriceanu fac parte şi doi suceveni: Cristian Adomniţei, ministrul Educaţiei, şi Tudor Chiuariu, ministrul Justiţiei. Cineva, persoană importantă, nu spui cine, a zis despre domnul Chiuariu că este un „tânăr mafiot obraznic”. Despre domnul Adomniţei n-a zis acelaşi lucru.

Cristian Adomniţei a făcut ce-a făcut, şi la Suceava, la şcolile generale, la licee şi la universitate, au ajuns importante sume de bani pentru reparaţii şi investiţii.

În schimb, n-am auzit ca Tudor Chiuariu să fi alocat fonduri substanţiale pentru sediile judecătoriilor şi parchetelor din judeţ. În primăvara acestui an, domnul Chiuariu trebuia să vină la Suceava la reinaugurarea bazinului de înot de la Şcoala Generală Nr. 3, pentru că pe vremea când acesta era „Tudor, stai cuminte în bancă şi nu te mai foi atâta”, s-a numărat printre elevii unităţii de învăţământ înainte amintite. Tudor Chiuariu a fost aşteptat vreo 3 săptămâni şi, într-un sfârşit, acesta a ajuns la bazin, dar nu oricum, ci cu elicopterul pentru că, nu-i aşa?, ministrul, până nu-i fudul, parcă nu-i ministru destul. Cu elicopterul cumpărat din bani publici, alimentat din bani publici şi condus de un pilot plătit din bani publici. În timpul vizitei de reinaugurare a bazinului de înot, domnul Chiuariu a avut o mină serioasă, de ziceai că-i cel puţin ministru al Justiţiei, dacă nu chiar prim-ministru. Zilele trecute, pe la Şcoala Generală Nr. 3 a fost în vizită şi domnul Adomniţei, care pe vremea când acesta era „Cristi, stai cuminte în bancă şi nu te mai foi atâta” s-a numărat printre elevii unităţii de învăţământ înainte amintite. Cristian Adomniţei, care a învăţat timp de 8 ani de zile la Generală 3, a spus: „Clasa noastră era foarte bine poziţionată, eram în aripa asta de şcoală mai retrasă, izolaţi de restul colegilor noştri din alte clase, şi era foarte bine. Jucam fotbal cu radiera, şi ţin minte că trebuia să avem foarte mare atenţie la geamuri”.

Dacă domnul Adomniţei s-a jucat cu radiera când era mic, se pare că domnul Chiuariu se joacă şi acum cu radiera, însă pe actele de la minister. Păi, ce să facă un copil ca Tudorel? Se joacă şi el cu ce are şi se ascunde sub poalele mamei atunci când nenea cel rău ţipă la el şi-l face „tânăr mafiot obraznic”.

Din câte se vede, între cei doi miniştri originari din Suceava sunt nişte diferenţe, fireşti, de altfel, din moment ce unul este băiatul unei domniţe, iar celălalt este copilul unei doamne pe nume Chiuariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băieţi de doamne şi domniţe.
 Vizualizări articol: 2193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băieţi de doamne şi domniţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei