Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Social democraţii îl acuză pe Traian Băsescu de trafic de influenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Social democraţii suceveni îl acuză pe preşedintele României de trafic de influenţă. Preşedintele TSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că afirmaţiile lui Traian Băsescu referitoare la faptul că va încerca să intervină pe lângă Parlamentul European şi Consiliul Europei pentru renunţarea la introducerea clauzei de salvgardare pentru România sunt „incalificabile”. „Domnul Traian Băsescu poate fi acuzat de trafic de influenţă. Practic, asistăm la o situaţie în care un licurici mai mic vrea să se adreseze licuricilor mai mari, dacă ar fi să vorbim la modul cum o face domnul Băsescu”, a spus Cătălin Nechifor.

Liderul tinerilor social democraţi suceveni a spus că Traian Băsescu ar trebui să aducă o serie de clarificări faţă de modul cum vrea să „intervină” pe lângă oficialii europeni pentru ca România să scape de activarea clauzei de salvgardare. Nechifor a adăugat că, şi prin astfel de declaraţii, Traian Băsescu încearcă să se transforme în „salvatorul României”, implicându-se în acţiuni care nu au nici o legătură cu atribuţiile funcţiei de preşedinte.

 Preşedintele TSD Suceava a afirmat că problemele pe care încearcă să le rezolve Traian Băsescu sunt de competenţa Guvernului şi în special a Ministerului Agriculturii, în condiţiile în care oficialii europeni au anunţat că în cazul României ar putea fi activată clauzei de salvgardare pe agricultură. „Sperăm că domnul preşedinte va face precizări despre modul în care vrea să discute cu oficialii europeni. Nădăjduim că acest lucru nu o să se întâmple cu caltaboş şi cu pălincă. Trebuie să subliniem faptul că instituţiile competente ar trebuie să se autosesizeze faţă de acest caz de trafic de influenţă”, a mai spus Nechifor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social democraţii îl acuză pe Traian Băsescu de trafic de influenţă.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social democraţii îl acuză pe Traian Băsescu de trafic de influenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei