Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Mîrza: „Dacă nu vom avea tomograf, vom cere demisia lui Costică Dăscăliuc”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că în situaţia în care la începutul lunii decembrie a.c. Spitalul Judeţean nu va fi dotat cu un computer tomograf, va solicita şi va face toate demersurile pentru demiterea managerului acestei unităţi, Costică Dăscăliuc. Mîrza s-a declarat sceptic în ceea ce priveşte posibilitatea ca Spitalul Judeţean Suceava să primească de la Ministerul Sănătăţii Publice aparatele performante pentru investigaţii medicale.

El a reamintit faptul că, în urmă cu aproximativ 10 luni, Consiliul Judeţean Suceava a acordat spitalului un spaţiu în care ar fi urmat să se amenajeze un platou de imagistică, însă procedurile pentru organizarea licitaţiei în vederea desemnării unei firmei care să-l doteze au fost blocate la nivelul Ministerului Sănătăţii. „Dacă aceste aparate promise de minister nu vor ajunge la Suceava, la începutul lunii decembrie vom face toate demersurile pentru destituirea actualului director al spitalului, Costică Dăscăliuc, pentru că nu administrează corespunzător patrimoniul Consiliului Judeţean. Îl acuzăm că nu se preocupă îndeajuns de sănătatea populaţiei judeţului”, a declarat  Gavril Mîrza.

Preşedintele PSD Suceava a declarat că organizaţia pe care o conduce a formulat o scrisoare pe care o va trimite ministrului sănătăţii, Eugen Nicolăescu, prin care îi solicită acestuia să trimită o echipă de control pentru a verifica activitatea conducerii Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Mîrza a spus că, în această perioadă, continuă strângerea de semnături pentru susţinerea acestei scrisori, prin care se mai solicită şi urgentarea dotării Spitalului Judeţean cu un tomograf. „Vrem să strângem peste 20.000 de semnături şi vom trimite delegaţi la Bucureşti, cu geamantanele pline de liste cu semnături, poate vom reuşi să rezolvăm această problemă”, a mai spus Mîrza.

Pe de altă parte, consilierul judeţean PSD, Daniel Drăgoi, a declarat că, până în momentul de faţă, au fost strânse aproape 5000 de semnături, din partea celor care susţin iniţiativa social democraţilor. „Sunt foarte mulţi cetăţeni din Suceava care ne susţin şi, din acest motiv, am decis să amânăm cu câteva zile trimiterea scrisorii la Ministerul Sănătăţii, pentru a avea cât mai multe persoane care semnează listele pentru susţinerea achiziţionării în regim de urgenţă a unui tomograf la Spitalului Judeţean Suceava”, a declarat Daniel Dărgoi.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: „Dacă nu vom avea tomograf, vom cere demisia lui Costică Dăscăliuc”.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza: „Dacă nu vom avea tomograf, vom cere demisia lui Costică Dăscăliuc”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei