Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Administraţie

„Primăria” din Burdujeni va funcţiona din primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Locuitorii din cartierul sucevean Burdujeni vor avea, din primăvara anului viitor, propria lor primărie. Birourile Primăriei Suceava, promise de municipalitate, vor funcţiona în clădirea fostului Cinematograf Burdujeni, ce urmează să fie reabilitată.

Primarul Ion Lungu a declarat că, în urma licitaţiei desfăşurate în această săptămână, societatea Conprin Dărmăneşti a fost declarată câştigătoare, în baza unei oferte de 6,3 de miliarde de lei vechi, plus TVA, pentru lucrări de reabilitare şi amenajare a unui sediu administrativ. La licitaţie au participat şase firme, Test Prima, Agacon, Conbucovina, Darini, Muha, Conprin şi Civica Grup, pretenţiile financiare ale firmei din Dărmăneşti fiind cele mai mici.

„Această clădire va avea mai multe funcţionalităţi. Aici vor funcţiona câteva birouri ale Primăriei Suceava, la etaj va fi amenajată o sală pentru tineret, Cantina socială din Burdujeni urmând să fie mutată în această clădire, din sediul poliţiei, unde funcţionează acum”, a precizat primarul Ion Lungu.

În acest sediu va funcţiona o micro-primărie, cu compartimente la care sucevenii apelează cel mai mult: Fond funciar, Serviciu Asociaţii de proprietari, Urbanism sau Relaţii publice. Potrivit edilului şef al Sucevei, în aceste birouri îşi vor desfăşura activitatea 10 angajaţi ai Primăriei, care vor prelua documente, solicitări şi reclamaţii de la locuitorii din cartierul Burdujeni. Între sediul central şi cel din Burdujeni va exista o corespondenţă zilnică pentru rezolvarea problemelor semnalate.

„Este un lucru absolut necesar pentru locuitorii cartierului Burdujeni, care reprezintă 40% din populaţia municipiului Suceava şi care sunt la 5-6 kilometri de sediul central al Primăriei”, a mai spus primarul Ion Lungu

Clădirea fostului Cinematograf Burdujeni a fost achiziţionată de municipalitate cu suma de 3,5 miliarde de lei vechi, deşi proprietarii au cerut iniţial un preţ dublu. Costurile totale de reabilitare a clădirii se vor ridica astfel la valoarea de 9,8 miliarde de lei vechi.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Primăria” din Burdujeni va funcţiona din primăvară.
 Vizualizări articol: 1094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Primăria” din Burdujeni va funcţiona din primăvară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei