Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiative ecologice

Onofrei vrea să meargă cu bicicleta la Prefectură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Prefectul judeţului, Orest Onofrei, a anunţat că este dispus să meargă cu bicicleta la serviciu, dacă primăria municipiului reşedinţă de judeţ va amenaja piste speciale pentru biciclişti. Mai mult, Onofrei a declarat că va încerca să ajute Primăria Suceava încercând să identifice cel mai bun traseu de la Prefectură şi până la casa personală, pe care ar putea circula bicicletele. „Voi căuta eu cel mai bun şi mai scurt traseu. Şi dacă se vor face aceste piste speciale, îmi voi cumpăra imediat o bicicletă şi voi veni la Prefectură cu ea”, a declarat prefectul de Suceava.

De altfel, Orest Onofrei i-a îndemnat încă de la sfârşitul săptămânii trecute pe primarii localităţilor urbane din judeţ să găsească soluţii pentru construcţia de piste pentru biciclete. Onofrei considera că realizarea unor astfel de lucrări ar putea fi posibilă, în condiţiile în care în majoritatea oraşelor sucevene se realizează investiţii în vederea reabilitării reţelelor termice şi a celor de distribuţie a apei potabile, iar la refacerea carosabilului s-ar putea amenaja pistele pentru biciclişti. Prefectul i-a sfătuit pe primari ca, acolo unde lăţimea trotuarelor permite, să delimiteze piste speciale pentru circulaţia bicicletelor.

Visul prefectului de Suceava de a merge la serviciu cu bicicleta ar putea deveni realitate în cel mai scurt timp. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat ieri că, în primăvara anului viitor, va încerca să găsească soluţii pentru ca pe actualele trotuare din municipiu să fie trasate pistele pentru biciclişti. „Intenţionăm ca toate trotuarele modernizate în acest an să le împărţim în două, astfel încât să existe o zonă specială pentru circulaţia bicicliştilor”, a spus Ion Lungu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei vrea să meargă cu bicicleta la Prefectură.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Onofrei vrea să meargă cu bicicleta la Prefectură5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei