Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aparenţe

Muncitorii de pe DN 7, aduşi la lucru pe ploaie, pentru vizita ministrului

"

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a verificat, ieri, cum se lucrează la reabilitarea DN 7, în judeţul Arad, muncitorii aşteptându-l în ploaie câteva ore, fără să lucreze însă decât în momentul sosirii ministrului.

Ministrul a fost prezent în judeţul Arad pentru a vedea cum se derulează proiectul de modernizare a DN 7.

Deşi afară ploua torenţial, muncitorii au fost aduşi la posturi, în localitatea Zam, încă de dimineaţă. O bandă a drumului a fost ocupată complet cu numeroase utilaje ale drumarilor, însă nici unul nu lucra la orele amiezii. Muncitorii îl aşteptau pe ministru în microbuze, ferindu-se de stropii de ploaie. Nici când ploaia a încetat, în jurul orei 13.00, muncitorii nu s-au apucat de lucru, decât cu cinci minute înainte de sosirea delegaţiei de la Arad.

"În mod normal, noi nu lucrăm pe vreme ploioasă, dar vine ministrul", a declarat un muncitor care stătea cu utilajul parcat pe marginea drumului.

Cu numai cinci minute înainte de sosirea delegaţiei la Zam, locul unde au început lucrările în judeţul Arad, utilajele au fost pornite, iar muncitorii au ieşit din microbuze pentru a lucra.

Ajuns la faţa locului, Orban s-a declarat foarte mulţumit că se lucrează şi pe vreme ploioasă. Jurnaliştii i-au adus, însă, la cunoştinţă că muncitorii au început treaba de câteva minute, iar ministrul a încercat să salveze aparenţele spunând că şi-a dorit ca el să inaugureze lucrările, care începuseră de fapt cu patru zile în urmă.

"Unele lucrări se pot face totuşi şi pe ploaie. Eu am ţinut să se înceapă lucrul când sosesc ca să inaugurez şantierul. Dacă au început de câteva zile, înseamnă că muncitorii au lucrat în avans", a spus Orban.

Ministrul a plecat mulţumit din judeţul Arad, cerând totuşi autorităţilor judeţene să urmărească dacă se lucrează în fiecare zi la DN 7 şi dacă este respectat graficul de lucru. Orban a spus că lucrarea trebuie finalizată până la mijlocul anului 2008.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muncitorii de pe DN 7, aduşi la lucru pe ploaie, pentru vizita ministrului.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muncitorii de pe DN 7, aduşi la lucru pe ploaie, pentru vizita ministrului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din National

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei