Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vacanţă

Săptămână de miere la Paris

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Florin Hrebenciuc şi soţia sa, Otilia, a petrecut câteva zile de vis în capitala Franţei încărcându-şi bateriile pentru confruntarea electorală care bate la uşă.

Toamnă plină şi rodnică pentru vicepreşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat, Florin Hrebenciuc. O dată, pentru că s-a însurat, întemeindu-şi o familie alături de frumoasa Otilia, şi apoi pentru că a fost plasat pe lista de candidaţi ai PD pentru Parlamentul European, ceea ce reprezintă un lucru onorant pentru tânărul democrat şi în acelaşi timp o rampă de lansare în cariera politică.

Conform tradiţiei, după nuntă urmează luna de miere care, pentru proaspăta familie, a fost de fapt „săptămâna de miere”. Florin şi Otilia au ales să petreacă şapte zile la Paris dintr-un motiv foarte simplu: pentru că este oraşul îndrăgostiţilor.

„Parisul este oraşul luminilor şi al îndrăgostiţilor. Este cel mai romantic oraş şi are un farmec aparte pe care celelalte oraşe nu îl au fiind perfect pentru o lună de miere”, a explicat Otilia.

Proaspeţii însurăţei au reuşit să vadă într-o săptămână câteva din minunăţiile Parisului. Au trecut pe la turnul Eiffel, pe la celebrele catedrale Notre-Dame şi Sacre-Coeur, pe la Muzeul Luvru. „Am reuşit să vizităm si o parte din Muzeul Louvre, în special partea de picturi, unde am rămas fără suflare în faţa marilor capodopere ale lui Leonardo da Vinci, Michelangelo, Giotto, Botticelli, Rafael, si mulţi alţii. Am reuşit să ajungem şi la muzeul Dali, totuşi, nimic nu este mai romantic ca o plimbare cu vaporaşul pe apele Senei, ascultând romanţele celebre ale Parisului”, a relatat Otilia.

Cei doi au avut timp şi de shopping. Au ales Galeriile Lafayette loc recunoscut în capitala Franţei. Şi-au făcut cadouri unul altuia şi au savurat din plin fiecare moment. Otilia a primit de la Florin un parfum franţuzesc, bineînţeles, iar ea i-a dăruit două cămăşi.

Florin şi Otilia au recunoscut la unison că cel mai frumos a fost la Disney Land. „Este raiul pe pământ pentru copii dar şi pentru adulţi. În acel colţ este imposibil să nu dai timpul înapoi şi să devii iarăşi copil”, a intervenit Florin. El a spus că săptămâna de miere petrecută la Paris l-a ajutat să-şi încarce bateriile pentru confruntarea electorală din data de 25 noiembrie, mai precis pentru alegerile europarlamentare."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămână de miere la Paris.
 Vizualizări articol: 1523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Săptămână de miere la Paris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei