Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Optimism

Mîrza contează pe „cel puţin” 40% din voturile sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, contează la alegerile pentru Parlamentul European pe „cel puţin” 40% din voturile sucevenilor. Mîrza a declarat că are toate motivele să fie optimist în condiţiile în care candidatul PSD, suceveanul Cătălin Nechifor, este singurul candidat din judeţ plasat pe un loc eligibil, apreciind că ar fi normal ca oamenii să-l voteze. Liderul judeţean al social democraţilor a menţionat că, în prezent, în interiorul fiecărei organizaţii locale a partidului se discută pe marginea strategiei care va fi abordată în campanie pentru a mobiliza cât mai mulţi oameni la vot. „Ne organizăm în interiorul partidului. Avem discuţii în fiecare organizaţie de partid asupra modului cum să se acţioneze şi să se mobilizeze populaţia la vot, ce să se discute după platforma noastră electorală, astfel ca, în judeţul Suceava, PSD să obţină cel puţin 40% din voturi. Avem toate motivele să primim aceste voturi plecând de la faptul că avem candidatul nostru, din judeţ, cu calităţi deosebite şi spun asta fără a-i jigni pe ceilalţi. În mod normal, populaţia judeţului ar trebui să-l voteze pe Nechifor, indiferent dacă au anumite simpatii politice, pentru că din votul pe Cătălin vom avea omul nostru la Bruxelles, iar din votul pe lista altor partide vom trimite oameni din Bucureşti sau din alt colţ al ţării”, a spus Mîrza.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza contează pe „cel puţin” 40% din voturile sucevenilor.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza contează pe „cel puţin” 40% din voturile sucevenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei