Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Se repetă

„Programul” de otrăvire a câinilor comunitari continuă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

„Programul” de otrăvire a câinilor comunitari de pe străzile Sucevei se derulează sistematic în municipiu. Dacă numai în urmă cu numai două săptămâni, într-o singură dimineaţă au fost otrăviţi trei câini din zona centrală a oraşului, ieri, alte două patrupede au murit după acelaşi scenariu. Cea mai probabilă cauză a morţii patrupedelor, potrivit unor martori, este otrăvirea lor. Cei doi câini au fost găsiţi ieri în zona Halei Centrale din oraş, căzuţi la pământ şi cu spume la gură. Locuitorii din această zonă susţin că patrupedele erau bine cu o zi înainte, iar ieri, dis- de-dimineaţă, probabil au mâncat granule care conţineau otravă, mâncare aruncată intenţionat pentru a ucide căţeii. „Li s-a dat să mănânce carne în care au pus otravă pentru şobolani”, susţine unul dintre locuitorii din zona centrală a oraşului.

Un al treilea câine, care a fost de asemenea otrăvit ieri dimineaţă, a fost salvat de la moarte, după ce reprezentanta unei asociaţii de protecţie a animalelor i-a administrat patrupedului un tratament. De fiecare dată când un câine este otrăvit, acesta face spume la gură şi scuipă sânge. Unul dintre câini a fost dus la medic, pentru a se constata cauza morţii şi, potrivit medicului, a fost otrăvit cu sulfură metalică.

Oamenii care locuiesc în zona Halei Centrale şi asistă frecvent la derularea acestui „program” de masacrare a animalelor, spun că „oameni îmbrăcaţi cu salopete purtând însemnele Primăriei Suceava se ocupă de uciderea câinilor”.

Reprezentanţii Primăriei Suceava susţin că nu au nici o implicare în moartea câinilor comunitari. De fiecare dată când sunt găsiţi în stradă câini comunitari morţi, şeful Direcţiei  Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Suceava, Marian Andronache, întăreşte ideea că angajaţii Primăriei nu ucid câinii comunitari. Acesta susţine că angajaţii Direcţiei Domeniului Public strâng câinii de pe străzi şi îi duc în adăpost, în nici un caz nu îi ucid. La ora actuală, în adăpostul din Lunca Sucevei, sunt aproximativ 800 de câini adunaţi de pe străzile municipiului.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Programul” de otrăvire a câinilor comunitari continuă.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Programul” de otrăvire a câinilor comunitari continuă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei