Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Imagine

Săli de clasă cu podele date cu motorină şi sobe stricate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Stela Acatrinei a participat, ieri, la Întâlnirea anuală a managerilor de instituţii de învăţământ din Suceava,  unde a declarat că este la curent cu toate problemele cu care se confruntă învăţământul sucevean şi că a încercat să ajungă în şcolile izolate ale judeţului. Acatrinei a spus că a vizitat unele şcoli din Brodina de Sus, care i-au adus aminte, cu tristeţe, de instituţiile de învăţământ vechi, din anii copilăriei. Am văzut săli de clasă cu podele date cu motorină şi cu sobe care cu greu mai ard”, le-a povestit Stela Acatrinei celor 260 de directori de şcoli prezenţi la întâlnirea managerială de ieri. Vicepreşedintele CJ Stela Acatrinei a mai spus că are certitudinea că Inspectoratul Şcolar Suceava va accesa programe cu finanţare externă şi va rezolva o serie din problemele care mai sunt încă în sistemul educaţional, din punct de vedere al reabilitărilor instituţiilor de învăţământ. Totodată, Acatrinei a mai spus că poartă discuţii frecvente şi cu primarii din judeţ cu privire la reabilitarea instituţiilor de învăţământ, însă aceştia spun că asigură în primul rând salariile cadrelor didactice şi, apoi, dacă mai au fonduri, se ocupă şi de reabilitarea clădirilor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săli de clasă cu podele date cu motorină şi sobe stricate.
 Vizualizări articol: 1174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Săli de clasă cu podele date cu motorină şi sobe stricate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei