Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2014 - Anul XIX, nr. 236 (5745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Nobilia

Cel mai mare producător de bucătării la comandă din Germania a deschis un showroom cu vânzare la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare producător de bucătării la comandă din Germania, bucătării comercializate sub brandul Nobilia, își deschide, începând de astăzi, prin intermediul companiei sucevene Distribution Magi SRL, un showroom cu vânzare în cadrul Shopping City Suceava.

Nobilia produce zilnic aproximativ 3.000 de bucătării la comandă în fabrica din Germania, având o experință în domeniu de aproape 70 de ani. Mobilierul este testat din toate punctele de vedere în laboratoarele fabricii, în peste 50 de puncte de testare, de la teste de umezeală și temperatură, până la pătare sau zgâriere. Garanția pentru produsele Nobilia este de 20 de ani la blaturi și fronturi și de cinci ani la restul componentelor.

Feroneria folosită la mobilierul de bucătărie Nobilia este produsă de firma Hettich în exclusivitate pentru Nobilia. Aceasta este testată pentru minimum 80.000 de deschideri, suportă greutăți de până la 80 de kg și dispune de sistem de amortizare inclus standard. De altfel, calitatea feroneriei este confirmată și de garanția oferită de 15 ani.

La Nobilia fiecare bucătărie este unică, în culori exclusive, produsă 100% în Germania și adaptabilă pe orice dimensiuni.

La Nobilia proiectarea bucătăriei, simularea computerizată 3D a acesteia, transportul și montajul sunt gratuite. Timpul de livrare al comenzii este de maxim 45 de zile.

Showroom-ul Nobilia poate fi vizitat începând de astăzi, în cadrul Shopping City Suceava, situat pe Calea Unirii, numărul 27B.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare producător de bucătării la comandă din Germania a deschis un showroom cu vânzare la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 3509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Cel mai mare producător de bucătării la comandă din Germania a deschis un showroom cu vânzare la Shopping City Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Calamar la grătar umplut cu brânză de capră şi caşcaval Porţii:1 (300 g)Timp de preparare:10-15 minuteCalorii:500 calorii / porţieIngrediente:Calamar intreg - 250 gTelemea de capră - 100 gCaşcaval - 100 gArdei gras - 30 gUnt - 30 gOrez basmatic - 50 gBoia dulce - 5 gMod de preparare:Calamarul se curăţă... Citeşte