Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 70 (5277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ungaria ridică restricţia de circulaţie impusă tirurilor, între România şi Bulgaria se circulă uşor

Marţi, 26 Martie 2013 (16:14:10)

Ungaria a ridicat restricţia de circulaţie impusă autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, astfel că tirurile pot trece din România în Ungaria începând cu marţi după-amiaza, a anunţat ministrul de Interne, Radu Stroe, într-o conferinţă organizată la Guvern.

Autorităţile locale din Giurgiu au anunţat, la rândul lor, că între România şi Bulgaria, pe pod, se circulă fluid la această oră.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au declarat, luni seara, agenţiei MEDIAFAX că autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu mai pot trece din România în Ungaria, aceeaşi restricţie temporară fiind impusă celor care vor să tranziteze teritoriul românesc dinspre Bulgaria.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Fabian Bădilă, luni, în jurul orei 21.00, autorităţile maghiare le-au informat pe cele din România că traficul maşinilor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionat temporar, în sensul că nu se permite intrarea acestora pe teritoriul Ungariei, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

În aceste condiţii, tirurile cărora nu li se permite să treacă din România în Ungaria au fost direcţionate către parcări amenajate la frontiera celor două ţări.

În acelaşi timp, autorităţile române au informat Bulgaria că aceeaşi restricţie este impusă de luni seară, tot temporar, autovehiculelor din aceeaşi categorie care sunt în Bulgaria şi care vor să tranziteze România, a precizat Bădilă.

Şi Ministerul român al Afacerilor Externe a informat, marţi, că, urmare a condiţiilor meteorologice extreme, în Ungaria au intrat în vigoare, pe o perioadă neprecizată, restricţii în ceea ce priveşte circulaţia camioanelor a căror masă totală depăşeşte 7,5 tone, cu excepţia celor care transportă animale vii şi mărfuri perisabile.

În ceea ce priveşte restricţiile aplicabile la graniţa cu Slovenia, la ora 00:30, autorităţile slovene au anunţat că restricţionează intrarea camioanelor a căror masă totală depăşeşte 7,5 tone, care vin dinspre Ungaria, iar, în cursul dimineţii de 26 martie, poliţia ungară a anunţat că această restricţie este în continuare în vigoare

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ungaria ridică restricţia de circulaţie impusă tirurilor, între România şi Bulgaria se circulă uşor.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ungaria ridică restricţia de circulaţie impusă tirurilor, între România şi Bulgaria se circulă uşor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei