Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 70 (5277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Consiliul Judeţean Suceava va finanţa patru proiecte pentru dezvoltarea turismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Patru proiecte pentru dezvoltarea turismului din judeţul Suceava vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean Suceava. Pe ordinea de zi a şedinţei deliberativului judeţean de miercuri, 27 martie a.c., se află un proiect de hotărâre pentru aprobarea organizării în anul 2013 a evenimentelor „Paştele în Bucovina”, „Hora Bucovinei”, „Pelerin în Bucovina” şi „Crăciun în Bucovina”, toate cele patru proiecte fiind iniţiate în perioada în care Consiliul Judeţean era condus de liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur. Suma propusă pentru a fi alocată organizării celor patru evenimente în anul 2013 este de maxim 235.000 de lei. De precizat că toate cele patru evenimente au fost organizate în anii 2001 şi 2012 din fonduri europene, administrația judeţeană având obligaţia să asigure finanţarea lor pentru încă cinci ani.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, spune în expunerea de motive pentru acest proiect de hotărâre că cele patru evenimente vor cuprinde o serie de acţiuni organizate în mai multe localităţi ale judeţului pentru a pune în valoare oferta de tradiţii din Bucovina, specifice marilor sărbători ale creştinătăţii, Sfintele Paşti, Adormirea Maicii Domnului, Naşterea Domnului, dar şi obiceiurile oamenilor ocazionate de urcatul oilor la munte. Nechifor mai spune că aceste proiecte pot să pună în valoare zestrea tradiţională a judeţului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean Suceava va finanţa patru proiecte pentru dezvoltarea turismului.
 Vizualizări articol: 2237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Consiliul Judeţean Suceava va finanţa patru proiecte pentru dezvoltarea turismului5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asteptam promisiunile... trimis de
(26 mar 2013, 11:45:39
Asteptam si alte proiecte promise de acest CJ jalnic.... Ca pana acum am vazut taieri de panglici numai la vechile proiecte ale lui Flutur....Acum ne dati tot cu praf in ochi tot cu proiectele lui Flutur...
Bineinteles ca RADUMASII trebuie sa ne dea cu gunoi in ochi de la groapa de la Moara...vom vedea si aia cand se va termina....Apoi ceva noutati despre aeroportul Salcea??? Nu vor fi, degeaba latra unii, ca banii sunt redirectionati la Iasi.
Nazdarov tovarasii!
1.1  RE: Asteptam promisiunile... trimis de
(26 mar 2013, 21:06:30
Daca raminea Flutur, Aeroportul Salcea il aveam inaugurat ...si ne veneau excursionisti! Incolo, vorbim... ca sa ne aflam in treaba!
2.   ))))))) trimis de
(26 mar 2013, 11:49:07
Speram d nle Nechifor ca BUCOVINA anul acesta sa nu insemne doar Gura Humorului asa cum obisnuia d nul Flutur pana acum
3.   Bravo Nello trimis de
(26 mar 2013, 12:44:23
Ma bucur ca esti baiat inteligent si ai retinut ceea ce scriu eu de luni de zile.Ca Nechifor a demarat lucrarile la groapa de gunoi Moara si tot el a facut licitatia pentru modernizarea aeroportului Salcea.Cat despre cele patru proiecte mentionate mai sus ele sunt necesare la nivel spiritual si spectacular dar doar atat.
3.1  RE: Bravo Nello trimis de
(26 mar 2013, 13:14:37
De vorbe suntem satui....vrem si semne...mai ales la aeroport....Sau inca nu s-a desemnat constructorul? E si normal, ca niciodata acest aeroport nu se va moderniza. Din surse sigure stiu ca banii sunt pentru Iasi.
Vreau sa argumentezi ca nu am dreptate , nemai vorbind ca lucrarile vor astepta pastele....cailor!
3.2  RE: Bravo Nello trimis de
(26 mar 2013, 13:22:05
**Cat despre cele patru proiecte mentionate mai sus ele sunt necesare la nivel spiritual si spectacular dar doar atat.**
Sa mori tu ca afirmi cu toata sinceritatea ca cele 4 proiecte nu sunt importante pt BUCOVINA....
Poate nu stiai Raducule ca in ultimii ani am fost pe locul 2 dupa Brasov la numarul de turisti care ne-au vizitat meleagurile....Asta sa intelegi si matale ca intra niste bani la pensiuni, la rundul lor care platesc bucatari, ospatari(dar nu ca Nechifor), femei de servici...bla bla bla....si tot circuitul care se invarte in jurul acestor afaceri.....extinderi de constructii s.a.m.d.....Dar tu esti dus rau cu duhul si nu ai de unde sa intelegi anumite lucruri.
Doamne ajuta cu proiectul parcului industrial....ca in rest nu sunteti in stare sa astupati gaurile din asfalt!
4.   Bravo Nello trimis de
(26 mar 2013, 14:11:39
Aeroportul Salcea a organizat licitatia pentru modernizare unde nu mai puţin de nouă oferte au fost depuse pe 18 ianuarie 2013. Aeroportul de la Salcea este primul din ţară care se modernizează , urmând ca după investiţii, care vor trebui să fie încheiate în 2014, să poată opera avioane de tipul Boeing 767 sau cargo.S-a spus ca Fenechiu si Adomnitei ne-au furat banii de aeroport.Adevarul e ca Iasul nu are bani de modernizare(Ponta a fost fluierat la Iasi din aceasta cauza).iar despre cele patru programe importanta lor nu trebuie umflata cu motopompa.M-ar interesa de o mie de ori ca infrastructura judetului sa treaca de la stadiul de bombardament dupa razboi la stadiul de sosele care stralucesc voios in soare.

4.1  RE: Bravo Nello trimis de
(26 mar 2013, 15:39:25
Stii bine si tu ca afirmatiile pe care le faci despre aeroportul Salcea sunt la fel ca o banda stricata de casetofon si nu au nici macar o acoperire practica.
Referitor la cele 4 proiecte cu BUCOVINA...cati bani au produs prin atragerea turistilor, voi comunistii care numai latrati din gura, nu veti fi in stare sa atrageti de la Comunitatea Europeana...
Apropo...nu demult il condamnati pe Flutur ca mergea dupa lumina sfanta.....uite ca acum merge slugoiul de Nechifor....Dar na...intotdeauna religia a fost un mijloc de manipulare a prostimii si cum era ca USL-ul sucevean sa mai creasca in ochii alegatorilor... De de alte proiecte sunteti varza cu fasole.....
Baga mare RADUCULE placa cu gunoiul.....ca o vom vedea si pe asta cand e gata, intre timp poate isi face Marza firma de gunoaie (nu ca nu ar fi)...si nu va mai fi nevoie de groapa...
5.   Bravo Nello trimis de
(26 mar 2013, 17:22:58
Ma mir iar de faptul ca negi niste evidente clare si fapte concrete si aici ma refer la aeroportul Salcea.Licitatia o gasessti pe Seap si tot acolo vei gasi firmele participante.Nechifor nu merge dupa lumina sfanta la ierusalim pentru ca nu e treaba lui asa cum nu era treaba lui Flutur.De fapt sunt pus intr-o situatie delicata.Am fost sustinatorul USL respectiv PNL in particular.Si am combatut politicile si politicienii PDL.Azi au trecut 70 de primari si consilieri PDL la PNL.In ritmul asta cred ca nu pot sa-mi mai permit sa critic politicienii PDL.Pentru ca maine si ei vor fi in PNL.Doar Flutur si Lungu au plecat tot din PNL .
5.1  RE: Bravo Nello trimis de
(26 mar 2013, 20:48:37
am mai intrebat de multe ori ,ce companii vor ateriza la SALCEA? ce vor cara cu BOEINGUL 767? gunoiul care nu incape la MOARA? sau nechifor are nevoie de un avion asa de mare ,sa se poata cracana in voie pina la BUCURESTI,cind merge sa-i pupe dosul lui TOANTA? numai gargara de politicianul roman,lucrari si planuri fara rost,in timp ce tinerii se imprastie prin EUROPA si batrinii traiesc ca dupa razboi,cei care fug de la un partid la altul sint niste rufe si panarame politice,ar trebui sa fie interzis acest lucru in ROMANIA,cine da bir cu fugitii sa fie exclus din politica,ma refer la toti mirlanii ce ne conduc,de la consilierii din ultimul catun pina la presedinte
6.   Dar cu o floare nu se face primavara! trimis de
(26 mar 2013, 21:15:50

In Moldova foarte rar se face cite ceva, aproape nimica... mereu este tinuta in mare saracie.
Aeroportul de la Salcea a ,,inghetat”, soselele peste tot sunt subdimensionate, la autostrazile spre Cluj si Iasi s-a renuntat pentru totdeuna!
Flutur este cel care a incercat o schimbare de atitudine si a avut si curaj, a adus cum a putut ceva bani!
Dar cu o floare nu se face primavara!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei