Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 70 (5277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum să pierzi în greutate în timp ce dormi

 

Numeroase diete îţi promit că slăbeşti repede dacă le urmezi o perioadă lungă de timp, însă cele mai multe dintre ele necesită sacrificii mari. Iată însă că există o dietă, creată de un medic de la un reputat spital din Statele Unite, Caroline Apovian, care te ajută să slăbeşti fără a-ţi pune în pericol sănătatea, scrie Mediafax.

Dieta creată de medicul Caroline Apovian, de la Boston Medical Centre, te ajută să slăbeşti peste 3 kilograme în doar o săptămână, fără a scoate din meniu alimente precum cartofii şi pastele sau băuturile alcoolice, informează Daily Mail.

Caroline Apovian a petrecut timp de 25 de ani pentru a crea această dietă - "Overnight Diet", care presupune consumul a trei cocktail-uri speciale  într-o singură zi a săptămânii, în rest fiind permisă o alimentaţie sănătoasă.

Medicul susţine că cei care urmează dieta slăbesc în jur de patru kilograme în prima săptămână, la fel fiind în fiecare săptămână ulterioară, un kilogram fiind pierdut în timpul somnului. În plus, persoanele care ţin dieta evită să experimenteze senzaţia de foame sau de pofte.

Secretul dietei, respectiv motivul pentru care funcţionează atât de repede, este faptul că este creată special pentru a nu duce la pierderea masei musculare odată cu reducerea cantităţii de alimente.

 

Cum funcţionează

Dieta este împărţită în două părţi:

· Într-o singură zi din timpul săptămânii persoanele care o urmează trebuie să consume trei cocktail-uri speciale, bogate în substanţe nutritive, fără nici un alt aliment. Efectul este pierderea în greutate chiar şi în timpul nopţii, fiind accelerat metabolismul.

· În celelalte şase zile ale săptămânii, trebuie să fie consumate alimente sănătoase, cum ar fi carne, peşte sau ouă, care să ajute masa musculară să-şi recapete energia.

 

Dieta ajută la reducerea senzaţiei de foame, o stare de spirit mai bună, un nivel ridicat de energie, un somn liniştit şi un nivel ridicat de concentrare.

Secretul pierderii în greutate noaptea

Cocktail-urile create special pentru această dietă au ca scop împiedicarea organismului de a produce insulină. Un nivel ridicat de insulină poate fi considerat vinovat de tendinţa de îngrăşare în jurul taliei. 

În cazul dietei "Overnight Diet", situaţia este diferită. În timpul nopţii scade nivelul de insulină produs, ceea ce contribuie la arderea de grăsimi în jurul taliei şi coapselor.

 

Ce conţin cocktail-urile

Caroline Apovian spune că aceste cocteiluri pot conţine iaurt, diferite legume (castraveţi, morcovi, roşii, ţelină), proteine, fructe (ananas, banane, mere, portocale).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să pierzi în greutate în timp ce dormi.
 Vizualizări articol: 2465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cum să pierzi în greutate în timp ce dormi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei