Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 70 (5277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Fabrica de mingi din Lunca Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcurile în care copiii nu au voie să calce iarba din cauză că vine nenea poliţistul comunitar şi-i amendează pe părinţi vor avea în curând nişte fraţi mai mari şi mai serioşi. Este vorba despre parcurile industriale în care părinţii copiilor din parcurile cu iarbă care nu trebuie călcată ar urma să construiască societatea capitalistă multilateral dezvoltată.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, senatorul de Fălticeni Ovidiu Donţu, s-a prezentat la şedinţa Consiliului Local Suceava de săptămâna trecută pentru a le mulţumi aleşilor locali fiindcă au prins bani în buget pentru a se face un studiu privind înfiinţarea unui parc industrial în Lunca Sucevei. Parcul industrial este un proiect pe care domnul Donţu îl plimbă peste tot cu el încă din 2008, atunci când a candidat, însă fără succes, pentru Primăria Suceava.

Şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, ar dori ca zgomotul făcut de copii în parc să fie acoperit de strungurile şi frezele dintr-un parc industrial. De aceea, domnul Băişanu l-a adus la Suceava pe ministrul PNL al Economiei, Varujan Vosganian, şi l-a rugat să pună placa pe care este imprimată promisiunea că, în curând, parcurile industriale vor împânzi ţara până în nord, la noi.

Văzând că-i la modă să trăncăneşti despre parcuri în care muncitorii, maiştrii şi inginerii vor face economia să duduie, vicepreşedintele PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu, a spus că şi la Fălticeni va fi înfiinţat un parc industrial. Stau la rând Rădăuţiul, Gura Humorului, Câmpulungul şi Vatra Dornei, iar după ce nu va mai avea loc în oraşe, industria va pune stăpânire şi pe imaşurile comunelor din judeţul nostru. Însă, nici unul dintre cei aflaţi la conducere nu a spus că ar exista o listă de aşteptare cu firme care abia aşteaptă să-şi deschidă puncte de lucru la Suceava.

Pentru cine se vor înfiinţa parcurile industriale, parcuri care nu înseamnă altceva decât un teren gol sau cu câteva clădiri mâncate de vremuri pe care există, deja, reţele de apă, canalizare, energie electrică şi, eventual, gaze naturale?

Orice firmă care doreşte să lucreze la Suceava poate să o facă şi mâine, şi nu este nevoie de înfiinţarea de parcuri industriale. Consiliul Local Suceava ar putea acorda diferite facilităţi companiilor şi în lipsa parcurilor industriale.

În loc să umble după parcuri verzi pe pereţi, politicienii ăştia care se dau responsabili ar trebuie să militeze pentru înfiinţarea mai multor parcuri-parcuri. Mai multe parcuri înseamnă mai mulţi copii care au nevoie de mai multe mingi şi mai multe biciclete, şi mai mulţi părinţi cărora le trebuie mai mult detergent pentru a spăla hainele celor mici. Atunci, poate Suceava va deveni interesantă măcar pentru o fabrică de biciclete, pentru una de mingi şi pentru una de săpun şi detergenţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fabrica de mingi din Lunca Sucevei.
 Vizualizări articol: 4815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
Fabrica de mingi din Lunca Sucevei4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Articol de cla III-a trimis de
(26 mar 2013, 11:20:17
Nene "jurnalistule"....Daca dupa revolutie ghinionul a facut sa te angajezi la TOP 91, niic pana acum nu ai invatat sa te exprimi sau sa formulezi ceva cu cap. Ai o exprimare retrograda pentru un "jurnalist", e exprimare in clisee cu reminiscente din comunism si nu stii ce inseamna introducere, cuprins si incheiere.

Aglomeratia de propozitii din "articolul" tau, se situeaza mult sub compunerea chinuita facuta de un elev de cl a III-a. Ce sa-i faci: asa lunca, asa industrie, asa "jurnalisti".
2.   Asta-i ferde-n fata... trimis de
(26 mar 2013, 12:03:05
Bine punctat! Stau investitorii la coada si nu au parcuri industriale...Acest proiect nu este alceva decat o spalare masiva de bani, praf in ochi si in acest proiect se vor regasii cele 2000 de locuri de munca promise de aberantul de baisanu....Dupa cum a promis si o masa calda elevilor primari, pe cand Ponta le ia si cornul ala amarat si laptele...
Singurul parc industrial viabil in aceasta zona, a Moldovei, ar fi pt atragerea investitorilor rusi de catre tov. Marza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei