Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2012 - Anul XVII, nr. 78 (4983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Nu îmi voi duce la troc votul pe care îl am, deocamdată este un vot aşa-zis de aur

Marţi, 3 Aprilie 2012 (17:00:38)

Senatorul independent Mircea Geoană a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu îşi va duce la troc votul "aşa-zis de aur" pe care îl are în forul legislativ şi că va rămâne senator independent până la finalul actualei legislaturi.

"Nu îmi voi duce la troc, la mezat, la iarmaroc votul pe care îl am, care deocamdată este un vot aşa-zis de aur, poate se schimbă lucrurile. Nu mă interesează să am conversaţii nici cu unii, nici cu ceilalţi (din opoziţie sau de la putere - n.r.), voi judeca cu minte proprie dacă există ceva util pentru societate şi nu voi ezita să votez", a spus Mircea Geoană.

El le-a cerut reprezentanţilor opoziţiei şi puterii să îl scoată din socotelile pe care eventual şi le fac în Senat cu privire la votul şi orientarea sa, anunţând că va rămâne senator independent până la sfârşitul acestei legislaturi şi va exprima votul său exclusiv în raport cu interesele generale ale populaţiei.

"Cred că acest joc de-a greva parlamentară - venim când avem majoritate cu traseiştii buni şi fugim din Parlament când traseiştii răi dau majoritate altcuiva - face rău opoziei şi discreditează atât opoziţia cât şi puterea actuală", a ţinut să precizeze senatorul independent.

Mircea Geoană a mai spus că în România există astăzi "un teren enorm pentru exprimarea unui alt mod de a face politică şi alternativa la actuala situaţie a sistemului politic nu va întârzia să apară, tot din societate, de la cetăţeni, de la oameni politici care înţeleg că aşa nu mai merge".

"În condiţiile în care există o dezbatere serioasă cu privire la politica economică naţională, dacă din întâmplare Guvernul va avea o idee bună, nu voi ezita să o susţin. Dacă va avea opoziţia, total accidental, sau poate chiar au o idee bună, nu voi ezita să o susţin, dacă intră în această logică legată de trei lucruri importante, ce facem cu economia naţională, cum o redresăm, cum facem cu transparenţa şi buna guvernare şi cum facem ca actualul sistem politic să primească o formă de alternativă", a mai spus Geoană.

Întrebat dacă a fost contactat în ultima vreme de foştii colegi din PSD, Geoană a răspuns: "Mai degrabă bezele laterale prin presă şi cred că le-ar crăpa obrazul de ruşine să mă contacteze, după modul în care am fost tratat şi au abandonat poziţia după care se uită, astăzi, cu atât de mult jind, atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Nu îmi voi duce la troc votul pe care îl am, deocamdată este un vot aşa-zis de aur.
 Vizualizări articol: 445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Nu îmi voi duce la troc votul pe care îl am, deocamdată este un vot aşa-zis de aur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei