Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2012 - Anul XVII, nr. 78 (4983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu a discutat cu lideri PDL luni noaptea şi l-a întrebat pe Prigoană dacă a negociat cu Oprescu

Marţi, 3 Aprilie 2012 (17:14:57)

Preşedintele Traian Băsescu a participat, luni noaptea, în Modrogan, la o discuţie cu liderii PDL şi l-a ironizat pe Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, întrebându-l "Ai negociat toată primăria cu Oprescu, sau au rămas bucăţi nenegociate?", potrivit unor surse citatate de Hotnews

Sursele "participante la discuţii", au afirmat că mai mulţi lideri i-ar fi cerut lui Emil Boc să-şi anunţe candidatură la Primăria Cluj-Napoca.

"Şeful statului ar fi închis subiectul declarând că nu trebuie să-i spună cineva lui Boc ce trebuie să facă, hotărăşte singur. Alţi pedelişti s-ar fi plâns de faptul că partidului îi «lipseşte organizarea la vârf», în timp ce Emil Boc le-ar fi răspuns că «lipseste organizarea la bază»", se arată în material.

Preşedintele a participat, luni noaptea, la o discuţie cu liderii PDL, după şedinţa conducerii PDL care a durat mai bine de patru ore şi la finalul căreia Emil Boc a declarat că municipiul Bucureşti reprezintă o prioritate majoră pentru PDL.

"Şedinţa PDL şi discuţiile cu Traian Băsescu au avut loc pe fondul unei puternice crize interne, generate de plecarea primarului Cristian Popescu Piedone la USL, numit în decembrie 2011 şeful de campanie al PDL Bucureşti, de renunţarea la semnarea protocolului cu UNPR şi de excluderea europarlamentarului Cristian Preda din partid. Pe de altă parte, există informaţii că şi primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, şi-ar negocia în aceste zile transferul la USL. Onţanu a criticat, la sfârşitul săptămânii, PDL, acuzându-l că a «dus la sărăcirea populatiei»", se mai arată în material.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a discutat cu lideri PDL luni noaptea şi l-a întrebat pe Prigoană dacă a negociat cu Oprescu.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băsescu a discutat cu lideri PDL luni noaptea şi l-a întrebat pe Prigoană dacă a negociat cu Oprescu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei