Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2012 - Anul XVII, nr. 78 (4983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Cezar Ioja va candida ca independent pentru Primăria Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Cezar Ioja a anunţat că va candida ca independent pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Secretar zonal al PSD Suceava, Ioja a anunţat în cursul zilei de ieri că decizia de a candida ca independent a fost luată  după ce USL a decis să susţină candidatura actualului primar al municipiului Vatra Dornei, liberalul Ioan Moraru.

„Ţinând cont de situaţia dezastruoasă în care a ajuns municipiul Vatra Dornei, în faliment nedeclarat, şi de hotărârea luată la nivel central de către USL, aceea de a-l susţine pe actualul primar pentru un al treilea mandat, am luat decizia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei din postura de independent. Nu mă pot dezice de toţi aceia, nu puţini la număr, pe care în ultimele luni, i-am simţit alături de mine”, şi-a explicat Cezar Ioja decizia pe care a luat-o cu privire la candidatura sa.

El a arătat că le propune dornenilor proiectul de relansare a municipiului Vatra Dornei, intitulat „Împreună salvăm Dorna”. Cezar Ioja a spus că în situaţia în care va fi nevoie îşi va da demisia din PSD pentru a putea candida pentru Primăria Vatra Dornei.

„Toţi cetăţenii de bună credinţă, indiferent de simpatiile şi opţiunile lor politice, sunt invitaţi să mi se alăture şi să sprijine acest proiect, care pus în practică, va contribui la creşterea calităţii vieţii fiecărui dornean”, a mai declarat Ioja.

La mijlocul lunii trecute, conducerea Organizaţiei PSD Vatra Dornei a anunţat că susţine candidatura lui Cezar Ioja pentru primăria acestui municipiu şi că va avea liste separate de PNL pentru Consiliul Local. Cu toate acestea, în urma unei decizii luate la nivelul conducerii centrale a USL, PNL şi PSD au decis să aibă candidaţi unici la alegerile locale, în cazul municipiului Vatra Dornei urmând să susţină candidatura actualului primar, Ioan Moraru.

În ceea ce-l priveşte pe liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, acesta a declarat că Cezar Ioja are tot dreptul să candideze. „Din câte am citit, în Constituţia României se spune că este garantat dreptul tuturor cetăţenilor de a candida, de a alege şi de fi ales. Iar acest drept nu pot să-l neg eu, Cătălin Nechifor, pentru nimeni din Suceava”, a spus preşedintele PSD Suceava. El a apus că USL Suceava susţine candidatura lui Ioan Moraru pentru Primăria Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar Ioja va candida ca independent pentru Primăria Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Cezar Ioja va candida ca independent pentru Primăria Vatra Dornei3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dorna dorului trimis de
( 3 apr 2012, 12:43:32
Cezar Ioja nu numai că va candida dar va şi câştiga. De prea mult timp se "încălzeşte" pe margine, timp în care a putut să ajungă la o deplină maturitate politică şi administrativă, ca să nu reuşească acum când cred că a venit vremea sa. Cezar este primul în toate sondajele şi sper să reuşească spre bine oraşului Asta e, dacă Băişanu şi Moraru sunt încăpăţânaţi vor avea sub 10 % şi va fi o retragere şi mai ruşinoasă decât dacă renunţau la candidatură. Baftă Cezare !
2.   Un nebun trimis de
( 3 apr 2012, 15:37:31
Nu respecta nici o doctrina, tot timpul a fugit dupa functii. Ce este de facut cu asemenea oameni? Nu va castiga alegerile si va dori in toamna sa candideze la functia de senator si sa fie sprijinit de USL. Daca nu va iesi va dori o functie la descentralizate. Omul este nebun. Nu are spirit de echipa dar vrea sa fie sprijinit de toti si toti sa-i slujeasca. Cezare , un sfat. Nu grabi timpul, ca altfel vremea ta va trece fara sa stii. Numai bine.
3.   Castigator trimis de
( 3 apr 2012, 16:00:50
Va castiga ca si pana acum...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei