Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2012 - Anul XVII, nr. 78 (4983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prigoană spune că nu s-a întâlnit cu Băsescu la sediul PDL

Marţi, 3 Aprilie 2012 (18:28:10)

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, neagă "categoric" că ar fi existat o întâlnire între el şi şeful statului luni noaptea, parlamentarul afirmând că informaţiile apărute în acest sens "sunt simple intoxicări şi dezinformări servite mass-media".

"Informaţiile apărute în presă privind o întâlnire pe care aş fi avut-o la sediul PDL Bucureşti cu preşedintele Traian Băsescu sunt simple intoxicări şi dezinformări servite mass-media de către cei care se tem că peste două luni voi deveni Primar General al Municipiului Bucureşti. Sunt jocuri politice murdare, în plasa cărora, din păcate, a căzut o parte a presei. Neg categoric că ar fi existat o întâlnire între mine şi preşedintele României ieri seară sau în ultimele săptămâni. Pentru cei care sunt interesaţi de intersectările pe care le au doi cetăţeni liberi, fie ei şeful statului şi candidatul PDL Bucureşti la Primăria Generală, fac precizarea că ultima dată când l-am văzut pe Traian Băsescu a fost la discursul ţinut în Parlament în urmă cu aproape 4 săptămâni, pe data de 7 martie", scrie Prigoană.

El afirmă că nu se numără printre cei care rostesc încontinuu numele preşedintelui şi nici nu este în cercul acestuia de apropiaţi.

"Sunt însă un deputat al Partidului Democrat Liberal care şi-a reprezentat cu toată dedicaţia şi energia pe cei care l-au votat. Ceea ce înseamnă că raporturile mele cu şeful statului sunt mai mult decât civilizate. De altfel, sunt convins că, în calitate de cetăţean al Capitalei, şreşedintele va vota cu mine pe data de 10 iunie la scrutinul pentru alegerile locale", afirmă Prigoană.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, luni noaptea, în Modrogan, la o discuţie cu liderii PDL şi l-a ironizat pe Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, întrebându-l "Ai negociat toată primăria cu Oprescu, sau au rămas bucăţi nenegociate?", potrivit unor surse citatate de Hotnews

Sursele "participante la discuţii", au afirmat că mai mulţi lideri i-ar fi cerut lui Emil Boc să-şi anunţe candidatură la Primăria Cluj-Napoca.

"Şeful statului ar fi închis subiectul declarând că nu trebuie să-i spună cineva lui Boc ce trebuie să facă, hotărăşte singur. Alţi pedelişti s-ar fi plâns de faptul că partidului îi «lipseşte organizarea la vârf», în timp ce Emil Boc le-ar fi răspuns că «lipseste organizarea la bază»", se arată în material.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prigoană spune că nu s-a întâlnit cu Băsescu la sediul PDL.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prigoană spune că nu s-a întâlnit cu Băsescu la sediul PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pdlatrai trimis de
( 3 apr 2012, 22:02:45
...Simt un VIDEANU in stomac,pentru ca am mancat o PLACINTA si niste fasole BOC cu BOC si mi-e teama sa nu ma BASESCU in public.
Dar nu imi pasa!
Ma FLUTUR.Lumea imi va spune ca sunt un BOUREANU,ca nu am maniere si ca ma comport ca un HOINA...RU.
Nu are nimica. Am sa strang din FALCA,precum un TURCAN ,raman la mine in TABARA si tac din BOTIS,ca ne va veni si noua o alta VREME,sa speram ca nu va fi una FUNERIU.
Unii,taie FRUNZAVERDE la caini si asculta SCRIPCARU care e un OLTEAN STIRBET .Muzica lui cu versuri ALBU,imi creaza o stare de BOAGIU.
Asa ca,ma sui pe calul meu MURG,intolit in hainele-mi facute de CROITORUL MOLDOVAN si pornesc sa culeg niste FLOREA de TRANDAFIR si SULFINA pe care apoi le voi PREDA,ca nu mi le-oi pune eu,in BARBU …

MIRCEA TOADER !!

2.   Comentariu trimis de
( 3 apr 2012, 22:02:57
ASTA MAI LIPSEA SA CANDIDEZE, MA MIR CA NU-I RUSINE........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei