Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2012 - Anul XVII, nr. 78 (4983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Bădărănia fără aroganţă e ca nunta fără bătaie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Emil Boc de la Răchiţele a tăbărât cu gura pe Sorin Frunzăverde. Orest Onofrei de la Suceava l-a imitat pe spărgătorul de ouă cu capul, însă nu a fost atât de bădăran ca acesta. Domnul Onofrei a vorbit ceva despre dreapta pe care domnul Frunzăverde o va construi cu domnul Iliescu şi a adăugat că doar soldaţii dezertează, nu şi generalii. Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, ar fi putut să tacă. Şi trebuia să o facă, fiindcă domnia sa şi domnul Frunzăverde s-au numărat printre puţinii susţinători ai lui Vasile Blaga la Convenţia din luna mai a anului trecut, atunci când Emil Boc a fost reales în funcţia de preşedinte PD-L. Mai corect spus, atunci când preşedintele PD-L, Traian Băsescu, l-a ales pe Emil Boc să joace în continuare rolul de şef al partidului.

Spre comparaţie, iată o parte a declaraţiei pe care a făcut-o Vasile Blaga, după ce bădăranul de la Răchiţele a tăbărât cu gura pe preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin: „Sorin Frunzăverde a fost un om foarte important în PD-L. Deci, de-aici şi până la a-l face în fel şi chip este un drum lung şi nu cred că a fost cea mai bună formulă a domnului preşedinte”.

În altă ordine de idei, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a declarat că este convins că Ion Lungu nu va mai fi reales în funcţia de primar al Sucevei. În calitatea sa de candidat USL la funcţia de primar, este normal ca Alexandru Băişanu să creadă în şansa domniei sale. Să creadă că-l va învinge pe primarul PD-L. Domnul Băişanu a spus: „Am încredere în votul cetăţeanului educat şi informat, al oamenilor care ştiu ce trebuie să voteze”. Însă, cum crede Alexandru Băişanu că un cetăţean educat l-ar vota pe candidatul care spune despre actualul primar că „el nu trebuie aruncat în afara administraţiei locale”? De aruncat se aruncă hârtiile la coş, gunoiul la buncăr, rufele murdare în maşina de spălat şi măseaua stricată în bolul de lângă scaunul stomatologic. Aşa cum unii consideră că micii fără muştar n-au nici un gust, iar nunta fără bătaie nu are nici un farmec, Alexandru Băişanu crede că bădărănia fără o aroganţă de doi lei e prea seacă. Aşa că a spus că-i va oferi lui Ion Lungu funcţia de viceprimar „pentru că, în opt ani de mandat, actualul primar a făcut numeroase greşeli din care sper că a învăţat, iar în viitor problemele ce i se vor încredinţa vor fi rezolvate mult mai bine”.

Aşadar, domnul Băişanu se şi vede în scaunul de primar al Sucevei şi dă încă de pe-acum semne că va avea un comportament asemănător cu cel al unora care se află în prezent în funcţii importante. Comportament pe care opoziţia îl înfierează cu mânie democratică ori de câte ori are ocazia. Ştiu că mulţi alegători „se distrează pe cinste” atunci când văd scandaluri şi „se râd” atunci când aud glume de şantier. Însă, domnilor Onofrei şi Băişanu, sunt şi oameni care aşteaptă altceva. Oameni care se vor prezenta şi ei la urne. Poate chiar în număr mai mare decât cei care obişnuiesc „să se distreze pe cinste” şi „să se râdă” şi care, în ziua alegerilor, în loc să meargă la vot vor prefera să stea la un grătar, să asculte manele şi să facă glume fără perdea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bădărănia fără aroganţă e ca nunta fără bătaie.
 Vizualizări articol: 2208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Bădărănia fără aroganţă e ca nunta fără bătaie5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PD-LATRAIE trimis de
( 3 apr 2012, 21:58:38
‎...Simt un VIDEANU in stomac,pentru ca am mancat o PLACINTA si niste fasole BOC cu BOC si mi-e teama sa nu ma BASESCU in public.
Dar nu imi pasa!
Ma FLUTUR.Lumea imi va spune ca sunt un BOUREANU,ca nu am maniere si ca ma comport ca un HOINA...RU.
Nu are nimica. Am sa strang din FALCA,precum un TURCAN ,raman la mine in TABARA si tac din BOTIS,ca ne va veni si noua o alta VREME,sa speram ca nu va fi una FUNERIU.
Unii,taie FRUNZAVERDE la caini si asculta SCRIPCARU care e un OLTEAN STIRBET .Muzica lui cu versuri ALBU,imi creaza o stare de BOAGIU.
Asa ca,ma sui pe calul meu MURG,intolit in hainele-mi facute de CROITORUL MOLDOVAN si pornesc sa culeg niste FLOREA de TRANDAFIR si SULFINA pe care apoi le voi PREDA,ca nu mi le-oi pune eu,in BARBU …

MIRCEA TOADER !!

2.   Ne-au sucit de tot... trimis de
( 4 apr 2012, 00:08:01
Matale bre Toadere te-au adus la stadiu de poet in fraze ce seamana cu painea cu seminte de dovleac... nici eu nu mai inteleg nimic ce se intampla cu noi , pana si autorului ii scapa o chestie de smecherie cu filigran electoral mentiunea ofertei de viceprimarie data lui lungu. Remarca data cu mantinela cred ca tine locul unei ciupeli de cumetrie pe sub masa ,post electorala cand Baisanului ii este mai probabila optiunea sa favorabila pentru postul de viceprimar , dar a dat-o asa in saua de pe calul lungului. Aroganta groasa de ginerel de primarie care spune
" Am încredere în votul cetăţeanului educat şi informat, al oamenilor care ştiu ce trebuie să voteze" se bazeaza pe votul negativ la adresa PDL si nicidecum pe meritele personale , de care ar fi trebuit sa stim , suntem educati si informati si daca nu stim , inseamna ca nu exista stimate aruncator cu gogosi .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei