Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2012 - Anul XVII, nr. 78 (4983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fostul judecător Marcel Bidirel va fi dus azi la arestare

Miercuri, 4 Aprilie 2012 (09:41:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La mai bine de jumătate de an după ce a fost acuzat că şi-a omorât mama, fostul judecător Marcel Bidirel a fost reţinut ieri după-amiază, pentru o perioadă de 24 de ore, de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. El va fi dus la arestare astăzi, sub acuzaţia de omor. Faptele pentru care Bidirel este acum după gratii s-au petrecut în septembrie 2011. La acea vreme, Ileana Bidirel, o femeie în vârstă de 85 de ani, a fost găsită fără suflare în casă.

Din primele informaţii, victima prezenta leziuni în zona capului, cea mai probabilă ipoteză fiind aceea că bătrâna a fost lovită cu un fund de lemn, care, de altfel, a fost găsit pe holul de intrare în blocul respectiv.

„În urma discuţiilor purtate cu locatarii blocului respectiv, s-a stabilit faptul că fiul victimei a fost văzut în timp ce ieşea din apartamentul în cauză, fiind foarte agitat şi afirmând că şi-ar fi ucis mama, după care a dispărut”, se arăta acum jumătate de an în comunicatul poliţiei.

Potrivit martorilor, Marcel Bidirel a ieşit din bloc şi a început să strige „Poliţia, stai, să vină poliţia... Am omorât-o pe mama”, fiind reţinut la scurt timp de poliţiştii trimişi la faţa locului. Suspectul era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de pijamale şi un maieu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ulterior, fostul judecător a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Burdujeni, iar mai apoi la Socola. Marcel Bidirel a fost supus mai multor expertize psihiatrice şi s-a stabilit că are discernământ. Ieri, judecătorii au stabilit că măsura internării într-un spital de psihiatrie nu se mai impune, dar procurorii au decis să-l reţină pe Bidirel pentru a-l duce la arestare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul judecător Marcel Bidirel va fi dus azi la arestare.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fostul judecător Marcel Bidirel va fi dus azi la arestare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei