Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL: Am cerut şedinţă CGMB pentru fonduri de solidaritate, nu s-a ţinut pentru că USL nu a venit

Luni, 13 Februarie 2012 (16:42:15)

PDL Bucureşti anunţă că a decis, duminică seară, convocarea unei şedinţe a CGMB de îndată pentru acordarea unor fonduri pentru solidaritate, care nu s-a putut ţine din cauza absenţei PSD şi PNL, democrat-liberalii acuzând USL că a dovedit "un grad intolerabil de nepăsare faţă de semeni".

"Organizaţia de Bucureşti a PDL, condusă de Elena Udrea, a luat decizia convocării unei şedinţe de Consiliu General de îndată duminică seară pentru alocarea a 2 milioane de lei din fondul de rezervă al municipalităţii, bani care ar fi urmat să meargă la consiliile judeţene din Vrancea şi Buzău. Acţiunea nu se dorea a fi una politică, mai degrabă fiind un semnal de solidaritate şi de ajutor din partea bucureştenilor faţă de românii aflaţi în dificultate din cauza vremii", se arată într-un comunicat al PDL Bucureşti remis agenţiei MEDIAFAX.

PDL menţionează că "deşi fiecare oră contează, putând însemna salvarea sau pierderea unei vieţi omeneşti, reprezentanţii PSD şi PNL din Consiliul General, îndemnaţi probabil de primarul Sorin Oprescu, au refuzat să se prezinte la această şedinţă cerută de PDL Bucureşti, făcând astfel imposibilă alocarea de fonduri către zonele sinistrate".

"Au pretextat că e duminică şi au cerut organizarea unei şedinţe pentru astăzi la ora 15.00, la care din nou nu s-au prezentat, ca semn suprem al batjocurii cu care tratează această problematică. Reprezentanţii USL au dovedit astfel un grad intolerabil de nepăsare faţă de semenii lor care au mari probleme în acest moment. Au mânjit practic o încercare de a ajuta nişte români aflaţi în mare dificulte, cu inconştienţa şi iresponsabilitatea lor. PSD şi PNL au dovedit prin absenţa de la cele două şedinţe de Consiliu General că ei nu urmăresc binele bucureştenilor şi al românilor, ci interesul propri", scrie PDL.

Potrivt democrat-liberalilor, "semnul cel mai josnic şi grotesc al acestui sentiment subuman este acela că au încercat să negocieze lista localităţilor unde vor ajunge fondurile".

"USL Bucureşti a încercat astfel să impună alocarea discreţionară a banilor pentru sinistraţi. Este dovada cea mai cruntă şi palpabilă a lipsei de respect faţă de semenii tăi. PSD şi PNL au negociat interesul românilor, în condiţiile în care banii ajungeau oricum la consiliile judeţene din Buzău şi Vrancea, conduse tot de reprezentanţi ai social-democraţilor. Este semnul unui război intern între filiale şi dovada unei încercări disperate a unora de a se căpătui de pe urma banilor alocaţi sinistraţilor. PDL Bucureşti condamnă acest stil primitiv şi inuman de a face politică al USL la nivelul Capitalei şi face un ultim apel către întrunirea unui cvorum pentru alocarea de fonduri către judeţele grav afectate de vremea grea din ultimele săptămâni. PSD şi PNL ar trebui să arate măcar în ultimul ceas că sunt formate din oameni, nu din politicieni veroşi şi cinici puşi pe căpătuială", scrie PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL: Am cerut şedinţă CGMB pentru fonduri de solidaritate, nu s-a ţinut pentru că USL nu a venit.
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL: Am cerut şedinţă CGMB pentru fonduri de solidaritate, nu s-a ţinut pentru că USL nu a venit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei