Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amplă campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţi declanşată de PD-L Suceava

Luni, 13 Februarie 2012 (17:46:14)

Democrat-liberalii suceveni au declanşat o amplă campanie de strângere de ajutoare umanitare pentru  familiile grav afectate de viscol şi ninsori din judeţele Vrancea şi Buzău. Liderii zonali ai PD-L au primit misiunea de a mobiliza toţi membrii şi simpatizanţii, astfel încât ajutoarele să fie colectate până la finele acestei săptămâni. Potrivit secretarului general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, cel care va coordona întreaga operaţiune de colectare a donaţiilor ce vor veni din partea membrilor PD-L din judeţ, convoiul umanitar care va pleca spre sinistraţii din sudul ţării va fi compus din 14 TIR-uri. Maşinile vor pleca din Suceava imediat ce va fi ridicată avertizarea cod portocaliu de ninsori pentru judeţele din sudul ţării.

Ioan Bălan a declarat: „Iniţiativa aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a fost recent în zonele respective şi a văzut care este necazul oamenilor şi mai ales de ce anume au nevoie. Membrii PD-L contactaţi de noi până acum şi-au exprimat întreaga disponibilitate pentru a ajuta oamenii din zonele afectate de zăpadă. Suntem bucuroşi că în felul acesta îi putem sprijini pe cei care cu adevărat sunt necăjiţi. Nu uităm că atunci când judeţul Suceava a fost sub ape, am primit sprijin din toată ţara. Este momentul ca membrii PD-L Suceava să se mobilizeze şi să dea dovadă de solidaritate cu cei aflaţi în cele două zone”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amplă campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţi declanşată de PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 1222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Amplă campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţi declanşată de PD-L Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei