Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rugbiştii vor ieşi la deszăpezire în Bucureşti şi judeţele afectate de vremea nefavorabilă

Luni, 13 Februarie 2012 (18:00:30)

Federaţia Română de Rugby a anunţat, luni, că zeci de sportivi de la cluburi din Bucureşti şi din ţară vor participa, marţi, la acţiuni de deszăpezire, pentru a sprijini populaţia afectată de condiţiile meteo nefavorabile.

"FR Rugby a decis să se alăture eforturilor autorităţilor din zonele afectate de ninsori. Marţi, începând cu ora 7.00, seniori şi juniori de la cluburile Steaua, Dinamo, CSM, Colegiul Tehnic Material Rulant, Olimpia şi Liceul Aurel Vlaicu, împreună cu reprezentanţi ai FRR vor ajuta la deszăpezirea mai multor spitale din Sectorul 1 al Capitalei", se arată în comunicatul FR Rugby.

Sportivii şi oficialii FRR vor acţiona în Capitală în zona Spitalelor Grigore Alexandrescu, Sf. Maria, Filantropia, Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă, de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi la cel de Oftalmologie.

De asemenea, FRR a pus la dispozitia autorităţilor din teritoriu sportivi de la cluburile din Galaţi (50 sportivi), Brăila (30), Focşani (40). "Am pus deja în legătură Jandarmeria cu colegii din ţară, urmând ca rugbiştii să fie folosiţi acolo unde autorităţile vor avea nevoie de o mână de ajutor. În alte localităţi afectate grav de vreme avem oameni în aşteptare: la Iaşi – 30 de sportive, la Botosani – 30, la Tulcea şi Constanţa – 30, la Buzău – 30, la Bârlad – 30, iar în zona Transilvania, dacă vor fi solicitări" a declarat preşedintele FR Rugby, Alin Petrache.

Forul naţional de profil va dona şi alimente pentru sinistraţii din localităţile grav afectate de zăpdaă, în cursul zilei de miercuri. "Jandarmeria va veni miercuri după-amiază, pentru a încărca două tone de făină, două tone de zahăr, o tonă de ulei, 500 kg de dulciuri, o tonă de mălai şi peste 3000 de litri de apă plată şi minerală. Sperăm ca toate aceste produse să îi ajute pe cei suferinzi să treaca peste această perioadă grea din vieţile lor", a mai spus Petrache, care a făcut şi un apel la fanii rugbiului de a se solidariza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rugbiştii vor ieşi la deszăpezire în Bucureşti şi judeţele afectate de vremea nefavorabilă.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rugbiştii vor ieşi la deszăpezire în Bucureşti şi judeţele afectate de vremea nefavorabilă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei