Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voinescu: Toţi miniştrii sunt pregătiţi să facă faţă situaţiei create de fenomenele meteorologice

Luni, 13 Februarie 2012 (14:24:46)

PDL are toată convingerea că miniştrii partidului sunt pregătiţi să facă faţă situaţiei create de fenomenele meteorologice, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, arătând că în şedinţa BPN a avut loc o discuţie cu fiecare dintre aceştia.

"Avem toată convingerea că toţi miniştrii noştrii, ca şi ceilalţi miniştri ai Cabinetului sunt pregătiţi să facă faţă acestei situaţii şi fac faţă. De altfel, am avut o discuţie în BPN cu fiecare dintre ei", a spus Sever Voinescu.

El a arătat că toate organizaţiile PDL se vor mobiliza pentru a ajuta oamenii aflaţi în momente grele şi că toate partidele din România trebuie să-i ajute în mod direct pe aceşti oameni.

"PDL este solidar cu oamenii în suferinţă şi încearcă prin organizaţiile sale să-i ajute să depăşească momentele grele. Şi mă refer la persoanele care nu se pot deplasa, persoanele care sunt în comunităţi izolate. Toate organizaţiile PDL se vor mobiliza pentru a arăta solidaritate cu aceşti oameni", a adăugat Sever Voinescu, spunând că PDL "nu are niciun fel de reţineri în ajuta oameni aflaţi în situaţii foarte periculoase".

El a mai spus că, în forul de conducere al partidului, preşedintele PDL a stabilit să se facă o distincţie foarte clară între acţiunile statului şi acţiunile partidului în acest sens.

"Nu vom admite ca acţiuni ale statului dezvoltate pe bani publici sau pe ajutoare de la UE să fie confiscate de vreun partid, inclusiv de partidul nostru", a adăugat Voinescu.

El a menţionat că partidul a declanşat o operaţiune amplă de colectare a bunurilor şi alimentelor şi va încerca să ajungă la oamenii aflaţi în dificultate.

"Fac apel către toate partidele să iasă din studiourile de televiziune şi să se întoarcă către oameni", a mai spus Sever Voinescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voinescu: Toţi miniştrii sunt pregătiţi să facă faţă situaţiei create de fenomenele meteorologice.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voinescu: Toţi miniştrii sunt pregătiţi să facă faţă situaţiei create de fenomenele meteorologice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei