Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Familii din Râmnicu Sărat care locuiau în spaţii neîncălzite, evacuate şi cazate la primărie

Luni, 13 Februarie 2012 (15:14:48)

Cinci familii cu copii din două cartiere mărginaşe ale oraşului Rîmnicu Sărat au fost evacuate, luni, de autorităţile locale din cauza condiţiilor precare în care locuiau, într-un spaţiu extrem de mic şi fără căldură, oamenii fiind cazaţi în sediul Primăriei oraşului.

Potrivit viceprimarului oraşului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, două familii au fost evacuate din cartierul Slam, iar trei familii, toate cu copi, au fost scoase din cartierul Anghel Saligni şi cazate într-o încăpere din Primăria municipiului.

Conform sursei citate, este vorba despre familii cu mari probleme sociale, care locuiau în cămăruţe fără căldură, cu riscul iminent de a deveni victime ale gerului şi viscolului din această probloemă.

"La Râmnicu Sărat este viscol foarte mare. Am dispus evacuarea a două familii din cartierul Slam şi a trei din Anghel Saligni. Aici două familii au fost evacuate, a treia se pregăteşte. Data trecută aceste zone s-au blocat din cauza nămeţilor, astfel că preventiv, pentru a nu se înregistra vreo nenorocire, am dispus evacuarea acestor oameni. E vorba de familii cu copii foarte mici, sunt copii de patru luni, alţii de doi ani, respectiv şapte ani. Locuiau într-o cameră, au probleme sociale şi de aceea i-am evacuat şi i-am trimis la Primărie. În funcţie de starea copiilor se va decide dacă ei vor fi trimişi la spital", a declarat viceprimarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan.

El a adăugat că aceşti oameni vor rămâne în sediul Primăriei până la expirarea codului portocaliu, după care vor putea reveni în locuinţele lor.

În judeţul Buzău sunt 17 drumuri judeţene blocate de nămeţi, în timp ce toate drumurile naţionale au fost închise de la ora 12.00.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familii din Râmnicu Sărat care locuiau în spaţii neîncălzite, evacuate şi cazate la primărie.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Familii din Râmnicu Sărat care locuiau în spaţii neîncălzite, evacuate şi cazate la primărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei