Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crucea Roşie a trimis peste 12 tone de alimente, apă şi pâine în zonele afectate de ninsoare

Luni, 13 Februarie 2012 (18:32:06)

Peste 12 tone de alimente greu perisabile, apă şi pâine au fost trimise către zonele afectate de căderile masive de zăpadă, iar în Braşov şi Prahova au fost asigurate cazarea şi hrana pentru 20 de vârstnici şi a zeci de femei cu copii, informează, luni, Crucea Roşie Română.

Crucea Roşie a trimis în zonele afectate peste 12 tone de alimente în cadrul campaniei umanitare "Apel de urgenţă pentru persoanele afectate de căderile masive de zăpadă".

Astfel, sâmbătă şi duminică, 4,5 tone de alimente au fost direcţionate cu un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor în judeţul Ialomiţa, comuna Valea Măcrişului, şi în judeţul Vrancea, în comuna Ciorăşti.

De asemenea, 1,6 tone de alimente şi apă au fost distribuite de filiala de Cruce Roşie Buzău în satul Arcanu, comuna Scutelnici, iar alte şase tone de alimente de bază au fost distribuite în localitatea Garoafa, judeţul Vrancea, cu sprijinul voluntarilor din filiala Bacău.

"Prin intermediul filialei de Cruce Roşie Braşov, Fundaţia Dumbrava Minunată din acceaşi localitate oferă cazare şi masă timp de 30 de zile pentru 20 de persoane în vârstă din zonele afectate. De asemenea, subfiliala de Cruce Rosie Buşteni oferă găzduire pentru 40 - 50 de femei cu copii minori", se arată în comunicatul remis agenţiei MEDIAFAX.

Crucea Roşie a lansat, sâmbătă, un apel umanitar de urgenţă pentru colectarea de alimente greu perisabile. Acestea se pot dona prin intermediul Băncii de Alimente a organizaţiei neguvernamentale în toate magazinele din reţelele: Carrefour, Real, Mega Image şi Metro, alimentele de bază fiind: mălai, făina, ulei, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de peşte, apă.

De asemenea, se pot face donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române www.crucearosie.ro sau în conturile special deschise la BRD - Agenţia Piaţa Romană:

LEI : RO36BRDE410SV51618614100; EUR : RO71BRDE410SV51618884100; USD : RO29BRDE410SV18793954100

Potrivit sursei citate, sumele colectate prin campania umanitară vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, apă, pături, produse de igiena necesare persoanelor sinistrate.

Totodată, organizaţia pune la dispoziţia persoanelor interesate să ajute cu bani sau alimente numerele de telefon: 0762.866.370 sau 0762.866.315 unde pot fi solicitate informaţii suplimentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crucea Roşie a trimis peste 12 tone de alimente, apă şi pâine în zonele afectate de ninsoare.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crucea Roşie a trimis peste 12 tone de alimente, apă şi pâine în zonele afectate de ninsoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei