Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voinescu: Nu pot fi parlamentari stând acasă sau stând la hotel

Luni, 13 Februarie 2012 (15:32:26)

Conducerea PDL a luat act de decizia opoziţiei de a nu participa la discuţiile de la Cotroceni şi în Parlament, a afirma, luni, purtătorul de cuvânt Sever Voinescu, arătând că personal deplânge această situaţie.

"Nu am discutat despre neparticiparea opoziţiei, am discutat despre participarea noastră. Am luat act în timpul şedinţei sau poate la început de această decizie a opoziţiei, personal deplâng situaţia aceasta", a precizat Voinescu, întrebat în legătură cu decizia USL de a nu participa la Cotroceni.

Voinescu a spus că Parlamentul este locul de muncă al oricărui parlamentar şi un parlamentar nu poate sta acasă sau la hotel.

"Cred în continuare că Parlamentul este locul de muncă al oricărui parlamentar şi nu pot fi parlamentari stând acasă sau stând la hotel. În Parlament trebuie să ne confruntăm din punct de vedere politic, ideologic sau ne confruntăm în privinţa actului de guvernare", a spus Voinescu.

El a arătat că îi pare rău şi că nu va trece mult până când opoziţia va reveni în Parlament.

"Îmi pare rău şi cred că nu va trece mult şi opoziţia va reveni în Parlament pentru că acolo trebuie să ne exprimăm şi aşa este normal şi firesc", a adăugat Voinescu.

El a mai spus că opoziţia ar trebui să fie mult mai raţională şi, dacă refuză în continuare să revină în Parlament, nu se va putea ajunge la un acord în privinţa tratatului de guvernanţă fiscală şi vor fi afectate interesele României.

"Nu vreau să ajung încă o dată la punctul de vedere că opoziţia a înţeles că câştigă cu cât mai multe voturi cu cât criza economică îşi înfige mai puternic colţii în naţiunea română", a mai spus Voinescu.

USL nu a participat, luni, la consultările de la Palatul Cotroceni. Preşedintele Traian Băsescu a trimis, duminică, o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor reprezentate în Parlament, prin care îi invita la Cotroceni, luni, pentru discuţii privind dialogul dintre partide şi funcţionarea Legislativului şi perspectivele ratificării Tratatului de stabilitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voinescu: Nu pot fi parlamentari stând acasă sau stând la hotel.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voinescu: Nu pot fi parlamentari stând acasă sau stând la hotel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei