Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Circulaţia pe Valea Oltului este închisă din cauza pericolului de avalanşe de pe versanţi

Luni, 13 Februarie 2012 (15:15:16)

Circulaţia pe DN 7 - Valea Oltului, între Veştem (judeţul Sibiu) şi Râmnicu Vâlcea (judeţul Vâlcea), a fost închisă, luni, din cauza pericolului producerii de alunecări de zăpadă de pe versanţi, în condiţiile în care deja au avut loc căderi masive de zăpadă pe carosabil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, Alina Teodorescu, circulaţia pe DN 7 - Valea Oltului, între Veştem (judeţul Sibiu) şi Râmnicu Vâlcea (judeţul Vâlcea), a fost oprită, luni, din cauza unor căderi masive de zăpadă pe carosabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Luni, până la ora prânzului, au fost mai mult de cinci avalanşe de zăpadă de pe versanţi, unele dintre ele de mari dimensiuni, şi au blocat ambele sensuri de mers. În zonă a nins abundent şi s-a depus un strat mare de zăpadă pe versanţi, existând pericolul producerii de noi alunecări de zăpadă. În aceste condiţii, s-a luat decizia închiderii circulaţiei între Veştem şi Râmnicu Vâlcea, de la ora 13.00", a declarat Alina Teodorescu.

Potrivit acesteia, nicio maşină nu a fost surprinsă de zăpadă şi nu există persoane rănite, dar utilajele de deszăpezire nu au reuşit să facă faţă căderilor masive de zăpadă de pe versanţi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, restricţia de circulaţie pe Valea Oltului se va menţine până la înlăturarea pericolului căderilor de zăpadă.

Pe de altă parte, Alina Teodorescu a precizat că traficul în zona centurii ocolitoare a localităţii Călimăneşti, blocat după ce un camion a derapat şi a ajuns de-a latul drumului, a fost deblocat, dar sunt multe TIR-uri staţionate în zonă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, echipaje ale Poliţiei Rutiere din acest judeţ s-au deplasat la punctul de control Veştem, pentru a nu permite accesul maşinilor pe Valea Oltului.

Şoferii sunt îndemnaţi să aleagă ruta ocolitoare, pe DN 1, prin Braşov, către Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia pe Valea Oltului este închisă din cauza pericolului de avalanşe de pe versanţi.
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circulaţia pe Valea Oltului este închisă din cauza pericolului de avalanşe de pe versanţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei