Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2011 - Anul XVI, nr. 116 (4714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dunărea Brăila, prima echipă calificată în semifinalele Cupei României la handbal

Joi, 19 Mai 2011 (16:55:11)

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila este prima calificată în semifinalele Cupei României, după ce a învins joi, la Bacău, prin aruncări de la 7 metri, formaţia CSM Bucureşti, scor 41-40 (21-15, 37-37), în prima partidă din cadrul sferturilor de finală.

CSM Bucureşti a dominat copios partida, conducând chiar şi cu 8-10 goluri, dar s-a văzut egalată în minutul 57, 35-35, pe fondul unui joc de neînţeles în ultimele 10 minute. CSM Bucureşti a condus cu 37-36, când mai era o secundă din meci, dar Cristina Drăguţ, de la Dunărea Brăila, a marcat de la 11 metri, la ultima aruncare, aducând egalarea şi, inevitabil, cele cinci aruncări de la 7 metri, pentru departajarea câştigătoarei. Miza şi-a spus cuvântul, CSM Bucureşti marcând doar de trei ori de la linia de pedeapsă, iar Dunărea Brăila o dată în plus, câştigând cu 41-40.

Joi mai sunt programate meciurile "U" Jolidon Cluj-Oţelul Galaţi, învingătoarea urmând a juca în prima semifinală cu Dunărea Brăila, respectiv HC Zalău-HCM Roman şi Oltchim Râmnicu Vâlcea-HCM Ştiinţa Baia Mare, ale căror câştigătoare vor disputa a doua semifinală. Ambele semifinale sunt programate vineri, de la orele 18.00, respectiv 20.00.

Finala Cupei României va avea loc sâmbătă, de la ora 13.15. Echipa care va cuceri trofeul are drept de înscriere în Cupa Cupelor, dar dacă una dintre acestea va fi Oltchim sau „U” Jolidon Cluj, deja cu drept de participare în Liga Campionilor, finalista va evolua în Cupa Cupelor. Dacă Oltchim şi „U” Jolidon Cluj vor juca finala, echipa care a pierdut la diferenţa cea mai mică în semifinale va avea drept de joc în Cupa Cupelor.

Competiţia nu s-a mai disputat din 2007, când trofeul a fost câştigat de Oltchim Râmnicu Vâlcea, campioana cucerind în acel an şi singura ediţie jucată din Supercupa României. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dunărea Brăila, prima echipă calificată în semifinalele Cupei României la handbal.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dunărea Brăila, prima echipă calificată în semifinalele Cupei României la handbal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei