Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2011 - Anul XVI, nr. 116 (4714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: România trebuie reorganizată administrativ, avem decizii pe suprafeţe mult prea mici

Joi, 19 Mai 2011 (14:05:18)

Preşedintele Băsescu a declarat, joi, la o conferinţă organizată de "Ziarul Financiar", că speră ca în 2012 să fie adoptată o soluţie pentru reorganizarea administrativă a ţării, întrucât acum nu poate fi stimulată dezvoltarea, din cauză că se iau decizii pe suprafeţe mult prea mici, judeţele.

Şeful statului a menţionat că el va insista pe această temă în discuţiile cu partidele politice.

"Avem decizii pe suprafeţe mult prea mici, judeţele, şi avem decizii extrem de greu de negociat. Un judeţ vrea drum de la sud la nord, alt judeţ vrea de la est la vest, pentru că acolo, pe Valea Trotuşului, sunt primarii lor", a explicat Traian Băsescu.

Preşedintele a precizat, însă, că actuala organizare administrativă este foarte susţinută de populaţie. El a adăugat că este greu să te duci într-un oraş reşedinţă de judeţ şi să le spui localnicilor că rămâne "municipiul X", dar nu va mai fi capitala viitoarei regiuni.

Şeful statului a susţinut că trebuie explicate populaţiei avantajele reorganizării administrative. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: România trebuie reorganizată administrativ, avem decizii pe suprafeţe mult prea mici.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: România trebuie reorganizată administrativ, avem decizii pe suprafeţe mult prea mici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Una dea lui BASESCU ... trimis de
(20 mai 2011, 09:12:01
Una dea lui Basescu: de tipul -" tara in razboi si baba se piaptana" doar pt a distrage atentia populatiei de la adevaratele probleme. El spune: in Romania nu se fac drumuri pt ca administratiile (judetele) sunt prea mici si daca un judet vrea drumul de la est la vest celalalt vrea de la nord la sud ...si uite problema ! ! Ce importanta are " sula cu prefectura" .Sa cred eu ca si cetatean ca daca acum drumurile intrajudetene , europene ,comunale etc arata f.f rau ,vor arata mai bine daca jud. Suceava va fi unit administrativ cu unul din jud invecinate ! Mare scofala : adevarul e unul : nimeni nu crede asa ceva..Ele - DRUMURILE - nu se fac, fiindca asa e la noi - coruptie , dezinteres,persoane incompetente puse acolo la administratia drumurilor , la primariile care nu stiu sa gestioneze fondurile, sa dea o lucrare cuiva pe criteriu calitatii muncii prestate de a cea firma si nu oricui - doar de dragul mitei .Nu e vina administratai teritoriala ca e mica? Asta sa i-o spuneti prostilor ! pe cine pacaliti ? Romanii sau mai copt la cap ! Dar celebra autostrada "a soarelui "nu se intinde pe o administratie teritoriala mare :Ifov,Calarasi ,Ialomita Constanta... si nu a fost problema cu "directia "ei - cum ziceti -ci cu relizarea ei ...ca se merge cu viteza melcului ...Sa inteleg ca , daca aceste 4 judete ar fi unite ...autostrada s-ar fi facut mai repede...lasa- ne ...lasa-ne RUSINICA , RUSINICA ...Domnule presedinte cu tot respectul ...dar poate luati ceva masuri ...puneti echipa guvernamentala la lucru , aflati de ce se merge asa de greu la sectorul cu drumuri si nu scoateti vinovat pe " acarul paun "!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei