Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2011 - Anul XVI, nr. 116 (4714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nici TAS-ul nu ne bagă-n seamă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toată isteria cu titlul de campioană care încă „se joacă” în funcţie de hotărârea Tribunalului Sportiv din Elveţia s-a cam fâsâit încă de acum trei zile când, în loc de aşteptata hotărâre, de acolo ne-a venit o tăcere adâncă. Nici măcar salutări, deşi ceva salutări (de mamă!) ar fi meritat forurile conducătoare româneşti, LPF şi Liga, care cică n-au în regulamentele lor o prevedere aplicabilă într-o situaţie cum este cea legată de Pandurii (şi, colateral, de pseudorestanţa cu Oţelul) şi excluderea urmată de reprimirea acesteia în Liga lu’ Peşte. Vă amintiţi ziarele şi rubricile de sport de la felurite televiziuni de luni, când cu şăgalnicu-i zâmbet de miliţian-pârnăiaş (rarisimă combinaţie!) alde Mitică grohăia că decizia e ca şi luată la Nyon, că meciul se rejoacă musai, ba îl şi programase pe miercuri sau joi (tot musai înainte de ultima etapă, de sâmbătă, când, conform modelului din ţările unde blatul nu-i religie, ca la noi, se joacă toate partidele la aceeaşi oră), astfel încât la ora ultimei etape chestia să fie deja rezolvată, iar Oţelul, probabil bătut şi la Tg. Jiu, ar fi urmat să o ia în bot şi-n ultimul meci, titlul urmând să ia calea codrului Timişoarei, că nea Mittal ăla se aude că-i cam cărpănos cu oficialii... şi oricum „caşcavalul” pe bază de benzină e mai gustos decât ăla făcut din oţel! Numai că socoteala de-acasă (Casa Fotbalului, desigur) nu s-a prea potrivit cu aia din târgul elveţian, aşa că vizionarul şi previzionarul de Mitică rămâne să se consoleze cu o altă premoniţie... care era cât pe ce să-i iasă: aia cu milioardele pe transmisiile TV ale meciurilor din panarama lui de campionat. Aici, cum ziceam, a ratat de puţin calculul, astfel încât abia de s-au învrednicit vreo două televiziuni să-i cumpere câte un meci pe etapă, în total afacerea urcând la câteva amărâte de milioane. De unde ideea (evident, genială ca toate celelalte provenite din neuronul de miliţian) de a confecţiona o televiziune proprie a Ligii, cu numele – de mare inspiraţe! – LPF TV. Unde, zice miliţianul, se vor transmite, neapărat în sistem pay per view, toate celelalte 7 meciuri ale etapei, iar încasările, preconizat fabuloase, vor aduce un tsunami de prosperitate Ligii, Federaţiei, fotbalului românesc în general şi, of course, la vară cald. Iar ca masa să fie cu adevărat bogată si să priceapă şi ultimul fraier că la aşa rahat de fotbal nici Naţionala nu mai interesează pe nimeni, iată că nici meciul cu Brazilia, de luna viitoare, nu interesează nici o televiziune: cică ora disputării (3.30, ora României) ar aduce audienţă 0 (zero). Nu ora, Mitică, antifotbalul bagabonţilor tăi e de vină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici TAS-ul nu ne bagă-n seamă!.
 Vizualizări articol: 1543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Nici TAS-ul nu ne bagă-n seamă!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei