Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2011 - Anul XVI, nr. 116 (4714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mîrza crede că predarea istoriei şi geografiei în limba maghiară nu va fi acceptată de Senat

Joi, 19 Mai 2011 (18:19:48)

Senatorul PSD de Suceava Gavril Mîrza crede că promisiunea făcută de premierul Emil Boc UDMR-ului, de modificare a Legii învăţământului în sensul ca istoria şi geografia să poată fi predate în limba maghiară, nu se va realiza, întrucât Senatul se va opune acestei măsuri. Mîrza susţine că împotriva modificării legii vor vota nu numai parlamentarii PSD, ci şi unii dintre parlamentarii coaliţiei de guvernare.

Gavril Mîrza speră ca Senatul să nu fie de acord nici cu propunerea Guvernului de modificare a legii adopţiilor internaţionale.

„Miercuri, în Senat, am avut surpriza de a vedea propunerea Guvernului de modificare a legii adopţiilor internaţionale, pentru că, neavând altceva de vândut, doresc acum să facă vânzare de fiinţe omeneşti. De abia s-au stopat traficul şi afacerile cu copii şi vor să deschidă din nou cutia Pandorei. Vor să repună ca act comercial vânzarea copiilor. Or acest lucru nu-l vor reuşi, pentru că au fost voci chiar din cadrul coaliţiei de guvernare care s-au opus şi se vor opune în continuare”, a spus senatorul PSD de Suceava.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza crede că predarea istoriei şi geografiei în limba maghiară nu va fi acceptată de Senat.
 Vizualizări articol: 1642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mîrza crede că predarea istoriei şi geografiei în limba maghiară nu va fi acceptată de Senat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marș la gunoi porcovane! trimis de
(19 mai 2011, 21:41:01
Uite-l și pe fălcosul ăsta cu cap de porc cum s-a trezit mahmur și a început să vorbească singur.
BĂĂĂIII comunistule, xenofobia era valabilă acum 20 de ani când făceai tu lecții de învățământ ideologic de partid. De multiculturalitate și euroregiuni ai auzit?
Hai începe să urli că vin boierii să ia pământurile oamenilor, alcătuiește o trupă de 42 de tineri colhoznici de 84 de ani și răsturnați guvernul și președinția.
CĂTĂLIN, trimite-l naibii pe dinozaurul ăsta alterat că pute urât și-ți alungă puștanii!
2.   Aici nu e vorba de politica ci de principii ! trimis de
(20 mai 2011, 12:51:06
Eu - ca si cetatean - Nu !NU ! sunt de ca acord cu promisiunea făcută de premierul Emil Boc UDMR-ului, de modificare a Legii învăţământului în sensul ca istoria şi geografia să poată fi predate în limba maghiară -Traim in Romania si trebuie predate in limba romana! De ce ? Fiindca romanii nostri din Ungaria si de oriunde din lume nu invata geografia si istoria acelei tari in limba romana ?Ai nostri (unii) - din clasa politica - au ajuns sa se prostitueze cu UDMR -UL asta.Vorba lumii: astia s-au pupat si s-au frecat cu aproape cu toata clasa politica din Romania (fiindu-le pe rand:muma , tata dar si curva)si au cazut tot in picioare urmarindu-si doar interesele .Sper ca senatorii sa fie patrioti si sa tina cont de realitatea din lume si nu de promisiunea lui BOC facuta UDMR- ului !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei