Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2011 - Anul XVI, nr. 87 (4685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boagiu: "Într-o vreme mi se spunea «Madam Fiscal Space»"; apelativul nu mai este de actualitate

Joi, 14 Aprilie 2011 (16:08:53)

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat că "într-o vreme" i se spune "Madam Fiscal Space", întrucât invoca nevoia de spaţiu fiscal pentru utilizarea de fonduri, dar apelativul nu mai este de actualitate, întrucât Ministerul Finanţelor a creat un "buffer" care permite cheltuirea banilor.

"Într-o vreme mi se spunea «Madam Fiscal Space», fiind vorba de acel spaţiu pe care l-am invocat ca fiind un element de constrângere pentru dezvoltarea infrastructurii. Acum nu mai este nevoie să mi se spună aşa, pentru că există un buffer (fond de rezervă, tampon, n.r.) de la Ministerul Finanţelor, de unde putem cheltui bani", a afirmat joi Boagiu, într-o conferinţă de presă.

Ea a spus că Ministerul Transporturilor ar avea nevoie să investească 15 miliarde euro pentru a aduce infrastructura de transport la standardul mediu din Europa. Suma reprezintă triplul bugetului din acest an.

"Nu mă plâng şi vreau să mulţumesc public unor persoane care au înţeles nevoia de investiţii în infrastructură: reprezentanţilor FMI, care uneori sunt criticaţi pe nedrept, ai Băncii Mondiale, BEI, ai Consiliului Investitorilor Străini şi prietenului meu, ministrul Finanţelor (Gheorghe Ialomiţianu - n.r.), care a luptat lângă mine pentru a obţine mai mulţi bani", a spus Boagiu.

Boagiu a participat, joi, la o conferinţă pe tema investiţiilor organizată de Consiliul Investitorilor Străini, unde a fost prezent şi ministrul Finanţelor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boagiu: "Într-o vreme mi se spunea «Madam Fiscal Space»"; apelativul nu mai este de actualitate.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boagiu: "Într-o vreme mi se spunea «Madam Fiscal Space»"; apelativul nu mai este de actualitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei