Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2011 - Anul XVI, nr. 87 (4685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reuniune

Tinerii democrat-liberali organizează la Suceava „Convenţia Regiunii de Nord-Est”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 400 de tineri democrat-liberali din Regiunea Nord-Est se vor întâlni la Suceava cu reprezentanţi ai conducerii centrale a organizaţiei partidului în cadrul unei acţiuni intitulate „Convenţia Regiunii Nord-Est”.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L Suceava, Lucian Harşovschi, a informat că întrunirea va avea loc mâine, la Şcoala Creştină „Filadelfia”.

El a precizat că, în cadrul reuniunii, deputatul de Vrancea, Răzvan-Mustea Şerban îşi va prezenta moţiunea „Tinerii, Forţa Dreptei”, cu care va candida la şefia Organizaţiei Naţionale de Tineret a PD-L la alegerile vor avea loc pe 4-5 iunie la Bucureşti.

Evenimentul organizat mâine în sala Filadelfia va putea fi urmărit în direct pe pagina de internet a Organizaţiei Judeţene a Tineretului Partidului Democrat-Liberal Suceava, www.otpdlsuceava.ro, care va fi lansată în aceeaşi zi.

Convenţia Regiunii Nord-Est este al treilea mare eveniment organizat în ţară, după lansările care au avut loc la Bucureşti, pe 2 aprilie, şi Cluj-Napoca, pe 8 aprilie. La acţiunea tinerilor democrat-liberali din cele şase judeţe ale Regiunii de Nord-Est va participa liderul judeţean al PD-L, Gheorghe Flutur, dar şi parlamentarii suceveni ai partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii democrat-liberali organizează la Suceava „Convenţia Regiunii de Nord-Est”.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tinerii democrat-liberali organizează la Suceava „Convenţia Regiunii de Nord-Est”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(14 apr 2011, 11:18:17
Vrei fonduri europene ? ha ! orientează-te !
Fundurile europene ţi le dă , dar ... ? !
Dar alte funduri ţi le blochează , uită-te !
Uită-te la funduri ( nu în calendar ) ! ! !

Dezbateri , proiecte , strategii .. sunt show’uri
Demolatorii de intenţii bune te fac
Ca să nu te plângi (ulterior ) de abuzuri
Uită-te la fundul care trebuie .. şi fă-i pe plac !
1.1  RE: * trimis de
(14 apr 2011, 14:12:56
What???? Bai ABCDAR eu zic ca esti cu fundu'n sus!!! Stai asa, poate trece cineva si iti baga niste fonduri europene!
2.   Jurnal de marțian trimis de
(14 apr 2011, 12:40:52
Noi, marțienii ne dăm binețe cu binecunoscuta formulă „Ave?” iar răspunsul consacrat „ Nu mai AVEm nici o speranță!” este invariabil rostit în șoaptă – pentru a nu ne suprasolicita energetic ambalajul biologic, condiție sine qua non a bifării și a zilei de mâine pe răbojul zilelor nenorocite.
Stăm și noi marțienii uneori la bârfă, asta așa ca o „aroganță” a zilelor în care eram și noi pământeni sadea, oameni cu griji, nevoi, mustăți și responsabilități.
- Ați auzit ultimele scanări ale comunicațiilor terestre? Cică s-a făcut pânea 2 lei și barabula 3.
- Ce este aia pâine, tati? mă întreabă dezinvolt cei doi țânci ai mei înțărcați de la vârsta de 6 luni cu ceai și borș de lobodă. E bună de mâncat? Vrem și noi tati!
- Shut-up dragii mei, nu v-ați consumat de dimineață bobul de orez socialmente cuvenit? Sau iar v-ați uitat la Realitățile de pe Antenele telurice și între tocșouri iar au dat reclamă la „produsele de lux”? Nu e pentru noi dragii mei. Noi când eram pe pământ a trebuit ca, din poruncă giudețoprezidențială telegrohăită de Gabriel (zgârie)Brânza, să ne dăm un pic mai la fereală pretențiile decente asupra unui trai decent. Iar drept consecință a faptului că marțianul (era să spun omul) este o maimuță perfect și etern adaptabilă, noi toți, dragii mei copilași a trebuit să medităm transcendental și să facem atâtea mantre astfel încât să ajungem la idealul tibetan: unui om îi este suficient un SINGUR BOB DE OREZ pe zi!
- Dar de ce tati numai noi și cele câteva familii de lângă noi care locuim în colonia marțiană?
Noi am văzut că pe pământ sunt irinei, mone, irinuțe, pepi și quiride care au de toate. Noi de ce nu putem fi ca ei?
2.1  RE: Jurnal de marțian trimis de
(14 apr 2011, 12:44:25
- Pentru că pe pământ dragii mei nu este ca pe Marte; de atâta silnicie câtă a trebuit să suporte Pământul s-a răzvrătit, s-a răsucit supărat și și-a sucit un picuț axa; translatându-și și rotindu-și axa drept consecință și gravitația și-a modificat legile. Acolo totul este cu Kourul în sus dar oamenii, în virtutea obișnuinței, nu mai realizează anormalul bizar al ciudatei „normalități”. Asta a fost cu muuult timp ago, înainte să vă nașteți voi. Pe atunci împărățea (geolocation: the solar system/terra/europe/saudi-rom
2.2  RE: Jurnal de marțian trimis de
(14 apr 2011, 12:49:20
românica/bocovina) un MAARE guru emanat postdecembrist. Ei bine acest Trimes al Domnului Toarșu’ Ilici peste oameni a instituit reguli noi, reformist decupate din adâncul simțirii sale de politkomisar. Atâta a dat la ucazuri prezidențiale până când s-a instituit ORDINEA peste Obcini. Ordine dar mai ales Liniște. O liniște persuasivă, timorantă și mormântală asemănătoare liniștii de la ceasul acela blestemat din toiul nopții dat hoților de cai. Ce ne-a afectat pe noi și nu numai pe noi a fost un zapis care instituia ca regulă a accederii la decența traiului condiția obligatorie a poupării kourului divin. La acea vreme, iuncăr și berbant fiind aveam un furuncul în vârful limbii motiv pentru care nu am fost admis la proba practică a fineții limbii apăsate. Până la urma urmei era oarecum îndreptățit furunculul verbozității atâta timp cât consideram că mi-am câștigat la loviluție dreptul de a vorbi …liber (sau de a vorbi urât). Însă nu au fost defel luate în considerare argumente de tipul „ la vremea când generația mea își punea dosul la bătaie” sau „ când eu și colegii mei făceam târâș pe cioburi și flăcări ca să vă facem vouă tărișoară bună de muls, matale stăteai sub plapumă, mâncaseși porcul, îți băuseși kiloanța de samahoancă, tocmai te gândeai să-ți drăgălești doamna numai că te-a întrerupt tembelizorul: etete nevastă e rivoluție. Dă-mi repede șapca proletară că am plecat să fiu la locul potrivit în momentul potrivit. ”
2.3  RE: Jurnal de marțian trimis de
(14 apr 2011, 12:51:44
Si ca să închei povestea mai repede, până nu mă taie webbmasterul monitorizant, Îngerul trandafiriu a hotărât că între nevoile voastre și interesul electoral primează abonamentul unei Doamne de la beauty-salonul unde își realiza cu precădere depilarea. Căci nu-i așa, pochii îi priește opincii obrazului numai colivă din arpacaș fin de Brazilia și munții Venusieni fără pilozitate (munții de pe planeta alăturată nouă).
Asta este povestea ajungerii noastre pe Marte, dragii mei copilași. Dar lasă, nu fiți mâhniți, vă promit căcu prima navetă din 2012 vă duc în excursie pe pământ. Pe voi și pe mama voastră ca să fim patru la număr, nu de alta dar e an electoral și dă pesedeu pungi de orez. Mocca. Dacă noi suntem patru și fiecăruia îi ajunge o pungă exact un ciclu electoral, vă dați seama că ne-am „aranjat” pentru următorii patru ani. Dacă mai insistăm un pic și pe la celelalte partide, că mi-a șoptit mie o cuantă că mai sunt și alții care procedează așa, atunci dragii mei copilași Oameni, pardon Marțieni ne-am făcut pe toată viața.
Hai gata fuga la scoală că ați întârziat deja!
- Tati dar noi nu mai mergem la școală. Mama a spus că nu mai avem bani nici să plătim drumul până acolo, darămite bani de haine, încălțări, rechizite și ceva dulce-bunuț în ghiozdan.
- Atunci cărați-vă acasă și stați și uitați-vă la soare. Dacă pică vreo rachetă sau vreun complex spațial să mă anunțați ca să mergem să-l jăfuim.
- Bine tati!
2.4  RE: Jurnal de marțian trimis de
(14 apr 2011, 14:45:41
Vrei sa iei Premiul Pulitzer?
3.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 14:22:48
Ar cam fi timpul sa lasam si tinerii in fata. Nu v-ati saturat de Iliescu, Nastase, Voiculescu si altii. Sa lasam tinerii sa isi faca treaba , indiferent de partid...
3.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 15:27:57
La PSD presedinte onorific este Iliescu (daca mai este) si presedintele partidului e Ponta. La PC, presedinte fondator e Voiculescu dar presedinte este un tanar, imi scapa numele... La PDL presedintele tarii e Basescu si presedintele partidului e Boc. Daca la PDL si la PC putem specula ca sunt oameni pusi de aia "batrani" la PSD cred ca e putin diferit (nu ma suspectati de PSD-ism)... la cate fisuri si gasti prezinta partidul probabil ca Ponta a avut si ceva noroc pt. a ajunge in aceasta functie. PDL-ul a aburcat niste tineri in neshte functii si s-au facut remarcati... Ridzi, Hoara, Udrea, Eba (sprijin evident dar negat oficial de PDL).
Alt aspect este ca Organizatia de Tineret a PDL face astfel de actiuni pentru ca isi permite. Batranii sunt la guvernare (mulgatoare) si le mai arunca tinerilor cate un ban de o distractie. Nu va impacientati... tot au facut la fel.
4.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 14:48:43
Daca stau bine si ma gandesc, in judetul Suceava, la nivel de tineret nu exista decat OT-PDL.....din cate vad.Si aici ma refer la ce s-a realizat pana acum. Bravo lor, si mai multa forta si intalniri ca cele de maine.
5.   „Unica alternativă” hă hă hă „eruditule” trimis de
(14 apr 2011, 14:56:41
La noi pe Marte s-a pus la un moment dat schimbarea culorii planetare că prea semăna cu una învecinată și începuse să ne huiduie galaxia. S-or adunat în fața Reichspalatului administrativ toți marțienii cu drept de antenă și au tranșat problema printr-o simplă adunare: 14+21=35.
Ce fel de operație vra să fie asta? E adunare dintr-aia pochească de căși, pogoane și limuzine divine? întrebară neliniștiți bătrânii din Sfat (-ul popular) care, instinctual, începură să se lege cu lanțuri de jilțurile împărătești. Nu răspunseră obraznic puștanii. 14 înseamnă vârsta suficient de coaptă ca ownerii etății să fie fani The Corrs – „Forgiven not forgotten”. 21 înseamnă, în ani vechi pământeni, spațiul-timp în care ați nenorocit această planetă. Cum ați reușit să o stricați într-un hal fără de hal, hai să o dăm pe mâna puștanilor că mai mult de atâta nu au cum să o strice. Și n-ai văzut, minune mare, ca puștanii să reușească să o repare?
Consecință: la noi, pe Marte, funcțiile de decizie sunt ocupate numai de marțieni de până la 35 de ani. „Experiența” foștilor este valorizată DOAR în posturi de execuție ce nu implică decizii cu impact major asupra comunității marțiene.
5.1  RE: „Unica alternativă” hă hă hă „eruditule” trimis de
(14 apr 2011, 16:29:20
kevin parca matale erai apolitic????sau acuma dai cartile pe fata??in fine....
6.   Teoria neomologată a fondurilor fără forme trimis de
(14 apr 2011, 18:17:25
Odată, un țacher vine în târg la Suceava. La un moment dat natural îi vine să facă nevoia mică. Negăsind nici un WC în toată Suceava cea ieșită ca de după bombardament se dă în dosul unui bloc. În timp ce-și face „prioritatea” de undeva din balconul unui etaj, o doamnă pudibondă exclamă: „Vai ce grosolănie”. Țacheru’ tot țacher - răspunde obraznic: „Da de lungime ce ziceți doamnă?”

Trecând peste eroarea concluziei tale te-aș întreba, PRIETENE, ce părere ai de conținut? Frumos pamflet?
7.   Niste rahati trimis de
(16 apr 2011, 08:52:26
succes dragilor !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei