Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2011 - Anul XVI, nr. 87 (4685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: Campaniile electorale în partid nu sunt niciodată uşoare

Joi, 14 Aprilie 2011 (17:22:29)

Candidatul la preşedinţia PDL Vasile Blaga a declarat, joi, la Slobozia, că "nu sunt niciodată uşoare" campaniile electorale în partid, susţinând că, în cazul în care nu va câştiga alegerile, va rămâne membru al formaţiunii democrat-liberale "cu mare drag", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat de jurnalişti dacă este o campanie grea cea pentru preşedinţia partidului, Vasile Blaga a răspuns: "Campaniile electorale în partid nu sunt niciodată uşoare. Numai că nu e vorba de războaie aici, e vorba de dezbatere de idei, de discuţii clare între colegi, fiecare sigur că încearcă să convingă şi noi credem că avem dreptate. Partea, tot ceea ce înseamnă doctrină, lucrurile astea sunt clar explicate de colegul Sorin Frunzăverde, e cel care de fapt a şi dus partidul în Partidul Popular European după ce practic noi ne-am declarat un partid popular acum câţiva ani de zile şi sigur că fiecare dintre colegi abordează temele la care au expertiză, pentru că nouă asta ne place să spunem, ţinem foarte mult la oamenii care se pricep la ceva, la cei care se pricep la ceva. Cei care se pricep la toate nu prea".

De asemenea, întrebat ce va face dacă nu va câştiga alegerile pentru şefia PDL, Blaga a spus că o să fie membru al PDL "cu mare drag".

Candidatul la preşedinţia PDL Vasile Blaga a participat, joi, la Centrul Cultural "Ionel Perlea" din Slobozia, la o întâlnire cu Colegiul Director al PDL Ialomiţa, precum şi cu membri şi simpatizanţi democrat-liberal din judeţ. Blaga a fost însoţit de Cezar Preda, Sorin Frunzăverde, Cristian Boureanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, şi de Alin Popoviciu.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Cezar Preda dacă a îmbrăcat întâmplător o cămaşă de mov. Preda a răspuns: "Nu, este una dintre cămăşile mele".

La remarca unui jurnalist că aceasta ar fi o modă în campanie, Blaga a replicat: "Nu, nu am din astea, sunt creştin ortodox, nu am alte apucături". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Campaniile electorale în partid nu sunt niciodată uşoare.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: Campaniile electorale în partid nu sunt niciodată uşoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei