Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2011 - Anul XVI, nr. 87 (4685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viteză prea mare

Au zburat cu maşina peste calea ferată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri se zbat între viaţă şi moartea, iar un al treilea a fost şi el rănit serios, după ce un şofer teribilist a zburat peste calea ferată Rădăuţi – Gălăneşti, iar maşina a aterizat cu roţile în sus. Autorul accidentului, un şofer de numai 19 ani, a scăpat nevătămat din accident. Evenimentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 07.45, pe drumul naţional 2E, în apropierea localităţii Gălăneşti. Alexandru Buraciuc-Popescu, în vârstă de 19 ani, din Brodina, circula cu un autoturism marca Fiat Marea, înmatriculat în Italia, dinspre Gălăneşti spre municipiul Rădăuţi. Potrivit lucrătorilor de poliţie, în dreptul kilometrului 19+700 m, într-o curbă la stânga, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, şoferul maşinii a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, după care autoturismul a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe cupolă, peste calea ferată situată în vecinătate.

În urma accidentului, la care a fost necesară intervenţia echipei de descarcerare, unul dintre pasagerii de pe bancheta din spate, Ionuţ-Cătălin Tironeac, în vârstă de 19 ani, din Vicovu de Jos, a fost diagnosticat cu un grav traumatism abdominal şi a fost transferat la Spitalul Suceava. Tot aici a ajuns şi pasagerul din dreapta-faţă, Ioan Dariciuc, de 18 ani, din Brodina, care a suferit leziuni cranio-cerebrale şi de coloană cervicală. Medicii de la Spitalul Suceava au declarat ieri că starea de sănătate a celor doi tineri este critică, arătând că primul a fost operat de urgenţă, întrucât prezenta rupturi ale organelor interne, iar al doilea este în comă, în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, din cauza rănilor la cap şi a traumatismelor de coloană. „Este prematur să ne pronunţăm cu privire la evoluţie, următoarele ore sunt decisive”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Spitalului Suceava, dr. Tiberius Brădăţan.

Cel de-al doilea pasager de pe bancheta din spate, Cristi Calancea, de 20 de ani, din Brodina, s-a ales, potrivit doctorilor, cu „fractură claviculă stânga”, leziuni pentru care va necesita 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Potrivit primelor cercetări întreprinse de lucrătorii de poliţie vinovat de producerea accidentului se face şoferul autoturismului, Alexandru Buraciuc-Popescu, care a circulat cu viteză excesivă. Conducătorul autoturismului a fost verificat cu etiltesterul, care a indicat valoarea 0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au zburat cu maşina peste calea ferată.
 Vizualizări articol: 4431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Au zburat cu maşina peste calea ferată3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ...tarziu.. trimis de
(14 apr 2011, 11:29:06
TARZIU !!!
2.   Pacat trimis de
(14 apr 2011, 16:26:11
foarte grav ceea ce se intampla cel mai des in soselele din romania pacat doamne dumnezeu sa fie alaturi de totii si de parintii acestor copii.nu pe degeaba se spune ca viteza poate ucide sper din toata inima ca acestii copii sa isi revina.
3.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 17:15:52
Bre Luigi Baragoiu ,dar unde ai scris articolul ,la bar la Venus? Accidentul a avut loc la Horodnic de jos chiar in fata la AXXA dar tu ai scris ce ai auzit povestindu-se prin tirg.Asa ca nu dezinforma,umbla cu capul treaz iar daca nu lasa-te de sportul acesta ca nu-i de tine!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei