Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2011 - Anul XVI, nr. 87 (4685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Debranşarea sucevenilor de la sistemul centralizat de termoficare va fi interzisă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care beneficiază de căldură şi apă caldă în sistem centralizat nu vor mai avea voie să se debranşeze, pentru a-şi instala o centrală de apartament sau alte sisteme de încălzire.

Decizia de interzicere a debranşărilor de la sistemul centralizat de termoficare va fi luată în şedinţa de Consiliu Local de luna viitoare, aceasta fiind una dintre condiţiile necesare semnării contractului de realizare a unei noi centrale termice.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunţat ieri că privatizarea serviciului de termoficare este la un pas de a fi realizat.

“În urma discuţiei telefonice pe care a avut-o cu preşedintele firmei Adrem Invest, mi-a promis că în ultima săptămână din luna aprilie va fi prezent la Suceava să semnăm contractele de realizare a unei noi centrale de termoficare în municipiul Suceava. Primăria are şi ea angajamentele ei în acest contract. Noi trebuie să le oferim exclusivitate la furnizarea energiei termice în sistemul centralizat şi să facem eforturi să se asigure plata acestei energii termice”, a declarat Ion Lungu.

Una dintre principalele obligaţii ale municipalităţii sucevene în acest contract este de a asigura un consum minim anual firmei care va face o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro în realizarea unei noi centrale termice.

“Vom da o hotărâre de Consiliu Local, să interzicem debranşarea de la sistemul centralizat. Firma, ca să meargă la bancă şi să se împrumute, trebuie să prezinte planul de afaceri. Ori acesta prevede un prag minim de rentabilitate, prin care sunt asiguraţi că vor livra 270.000 de gigacalorii municipalităţii. Nu suntem primii din ţară care iau această decizie”, a adăugat Lungu.

Edilul sucevean consideră că decizia este una legitimă, în condiţiile în care firma Adrem se obligă să furnizeze gigacaloria la un preţ de numai 116 lei la gardul centralei pentru o perioadă de minim cinci ani, în vreme ce nici celelalte sisteme de încălzire, alternative, nu vor garanta costuri mai mici.

“Important este faptul că garantăm furnizarea gigacaloriei la un preţ suportabil pentru populaţie, adică 116 lei plus costul de transport şi distribuţie, în condiţiile în care nici preţul gazului metan nu stă pe loc, ci se anunţă scumpiri. Ţinând cont şi de investiţiile care s-au făcut şi se vor mai face în Suceava în sistemul de termoficare, e normal să dăm o hotărâre de CL prin care să interzicem debranşarea de la sistemul centralizat”, a precizat şeful municipalităţii sucevene.

El consideră că sucevenii care au centrale termice de apartament nu vor fi avantajaţi faţă de cei din sistemul centralizat pentru că de abia acum încep bătăile de cap pentru ei: “Cei cu centrale pe gaz au şi ei o serie de dezavantaje – acestea vor trebui reautorizate în momentul în care expiră perioada pentru care au fost garantate, va trebui plătită o taxă de mediu şi preţul gazului metan va creşte semnificativ”.

 

Debranşarea marilor datornici

O altă măsură care va trebui să fie pusă în aplicare în perioada următoare va fi cea de debranşare a marilor datornici de la sistemul centralizat de termoficare.

“Sunt restanţe destul de mari la plata energiei termice din partea unor asociaţii de proprietari. Trebuie să găsim soluţii pentru astfel de probleme. Am vorbit şi cu cei de la Termica, ca în prima fază să se poată face debranşarea la nivel de scară de bloc, acolo unde sunt acumulate datorii foarte mari”, a spus Lungu.

Din cauză că sistemul de distribuţie a căldurii în bloc este pe verticală, nu pe orizontală, nu pot fi debranşate doar familiile rău platnice, ci toţi cei de pe scară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Debranşarea sucevenilor de la sistemul centralizat de termoficare va fi interzisă.
 Vizualizări articol: 4605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 11 voturi
Debranşarea sucevenilor de la sistemul centralizat de termoficare va fi interzisă2.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
(14 apr 2011, 11:35:52
in concluzie de doriti sa va mai montati centrala de apartament, in cazul in care hotararea de consiliu va fi aprobata, nu va platiti calduralaughing.
1.1  RE: Hehe trimis de
(14 apr 2011, 11:56:01
=)) buna ideie
1.2  RE: Hehe trimis de
(14 apr 2011, 17:14:16
Nu prea mai avem voie mare lucru in orasul asta, corect ??? Pai nu mai bine dati o hotarire de consiliu si sa ne ziceti si noua ce avem voie??
2.   O gloata de "gospodari" cred ca fac si legi trimis de
(14 apr 2011, 12:20:54
Puteti vota acolo ce aberatii doriti ca nu-s aplicabile... pe modelul din guvern unde toate legile si taxele importante pica una cate una la inalta curte de casatie la comisia europeana... ca doar se fac dupa ureche la noi legile !
Lungu am facut greseala si te-am votat, dar nu mai gresesc! Ca prea ai devenit cu nasul pe sus!
3.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 12:31:55
in primul rand e aberant total...traim intr-un sistem democratic-chipurile-....casa mea e proprietatea mea privata,fac ce vreau eu,nu?daca vreau sa ma incalzesc cu centala electrica,pe gaz,pe coceni de porumb....e treaba mea...de ce sa ma obligi tu sa raman la sistemul tau de tot c´´tul? vara pe canicula nu ai apa calda ca atunci se fac revizii,seara dupa 10 iar nu e...la incalzire se da drumul dupa ce ingheata lumea in casa la inceput de iarna...ce fac ce cu copii mici sau batranii? ce fac cei care sunt la capat de coloana si au presiune scazuta si tremura toata iarna?

4.   Mai pe scurt trimis de
(14 apr 2011, 12:41:47
Va baga mana in buzunar astialaughing
5.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 12:42:56
Si apoi degeaba vrei sa modernizezi centrala c...lui daca nu schimbi toate tevile,absolut toate ,inclusiv cele de la subsolurile blocurilor..daca nu modernizezi toate punctele termice....iar cele de la subsoluri tot pe cheltuiala ta daca vrei sa ramana lumea la sistemul centralizat!
Chiar si asa piata tre sa fie concurentiala si fiecare tre sa aiba libertatea sa aleaga ce servicii doreste,mai Lungu! Intinzi coarda si o sa se rupa...suntem obligati sa mergem cu TPL-ul(in conditiile alea de tot rasul),obligati sa ne incalzim cu ce vrei tu...mai ramane sa decizi tot tu ce si cand mancam,cand de facem nevoile,etc...si ne intoarcem pe vremea lu´ nea Nicu(de data asta insa fara nici unul din putinele avantaje de pe vremea aceea...)
6.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 12:45:55
E ca si cum ai spune ca interzicem confortul si libera alegere ! Centrala aia noua nu va functiona pe gaz caruia ii va creste pretul si care va fi mai scump pentru uz industrial decat pentru consumul casnic ? Pretul gigacaloriei poate va ramane la fel 5 ani ,dar se vor "scoate" la cheltuielile de transport si distributie ca nu iese nimeni in pierdere.Normal ar fi ca sa se faca centrala si sucevenii sa aleaga . Oricum nu cred ca instantele de judecata vor fi de acord ca niste pulifrici de consilieri locali portocalii semianalfabeti sa hotarasca cu ce sa se incalzeasca un proprietar in casa lui cand pana acum ceilalti proprietari au putut alege.
7.   Haha.... trimis de
(14 apr 2011, 13:17:13
.....nu mai pupi tu ,tata, primar ...veci .....pai ne intoarcem de unde am plecat in '90? A si inca ceva ...binduri in instalatie ...cand puneti?
8.   Imi vine sa rad...:)) trimis de
(14 apr 2011, 13:40:51
Hai sa mori tu nene Lungule ca imi interzici mie sa-mi pun centrala...:)) Aoleu Lungule da' cu asta chiar ne-ai infuriat. Clar nu mai pupi primarie din 2012! Aa...si sa-ti amintesc o treaba nene Lungule: traiesc intr-o tara democrata unde imi este permis sa fac ce vreau, am dreptul la libera exprimare si alegere si nu vii tu sa-mi impui mie ce sa fac si ce nu IN CASA MEA! Eu zic sa te mai documentezi prin legislatie ca scoti niste aberatii grozave...
9.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 13:51:22
daca suceava ar fi in west ul salbatic o pereche de plumbi iasi baga in creier la sheriff,...asta i libertatea de alegere,aleg daca sa mai traiesti sau nu!
10.   ASTIA S-AU PROSTIT... trimis de
(14 apr 2011, 14:13:24
AU VAZUT CA LUMEA FUGE-NEBUNITA DE PRETURILE LOR ASTRONOMICE .. SI INCEARCA SA TE OBLIGE SA LE FI FIDELI ...SA LE DAI BANI ...SA PLATESTI SCUMP SI STAI IN FRIG-ASTA E CONCLUZIA - NU DOAR LA NOI CI IN INTREAGA TARA .DE ACEEA MULTA LUME S-A DEBRANSAT ...TRAIM IN DEMOCRATIE SI NIMENI NU MA POATE OBLIGA SA APELEZ LA INCALZIRE CENTRALIZATA DACA NU E RENTABILA PT MINE.TREABA CU CONTOARELE LA CALDURA A FOST O MARE PACALEALA FIINDCA DESI AI CONTOR , TI-I CALORIFERELE MAI MULT INCHISE ..TOT PLATESRTI MULT.
11.   Revin trimis de
(14 apr 2011, 14:25:38
Gluma asta trebuia spusa pe 1 aprilie si votata de consilieri pe 32 martie ...ATI UITAT POATE CA NOI CETATENII AM M-AI INVATAT CATE CEVA DESPRE DEMOCRATIE SI NU-MI POTI IMPUNE CEEA CE EU NU VREAU SA CUMPAR...ATRAGE-MA PRIN OFERTE DIVERSIFICATE SI PRET RENTABIL ...SI-ATUNCI O SA VEZI CA LUMEA APELEAZA SINGURA LA ASEMENEA SERVICII.AM AUZIT LA O EMISIUNE ECONOMICA -DISCUTAU NISTE SPECIALISTI CA IN ORASELE UNDE LUMEA S-A DEBRANSAT PE RUPTE SI UNDE PE ZI CE TRECE TOT MAI MULTI CETTATENI SE DEBRANSEAZA -SA NU SE APROBE CONSTRUCTIA, A NOI CENTRALE CET ..CA NU MAI SUNT RENTABILE ...PROBABIL AU AUZIT SI AI NOSTRI DE TREABA ASTA SI CA ASTFEL LE FUGE ,,PASARICA BANOASA " PRINTRE DEGETE- SI VOR SA TINA CETATENII IN LANT ...POATA IL CHRMAM PE MIRCEA RADU SA FACA DIN NOU EMISIUNEA ,,DIN DRAGOSTE " PT CETATENII DIN SUCEAVA SI DRAGUL LOR DE CET ..CARE LE MANCAT SUFLETELE ! CE ZICETI , DOMNULE PRIMAR ?
12.   Lasa-ne ... lasa-ne ... trimis de
(14 apr 2011, 14:26:10
Intai pavelele, apoi "marea" nedebransare ...
Cine crezi ca te mai suporta ?!
Hai, ia-ti bagajele si pa pa ...
13.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 14:29:00
Ce-i cu voi turbatilor? Mi se pare normal sa nu te poti debransa atat timp cat primaria plateste pentru cei debransati si iese pe minus. Mai bine va vedeti de Baisanu al vostru .
13.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 18:23:31
Ce plateste primaria?Pentru faptul ca si in octombrie si in iunie daca e frig eu incalzasc si peretii vecinilor?Daca nu-i portocaliu e omul lui Baisanu?Amice,esti cam tem'bel...Eu,contribuabilul roman cu centrala sunt discriminat,platesc taxe si impozite din care niste hoti incompetenti"subventioneaza"gi lasati furatul si spaga,cititi Constitutia Romaniei-principalul izvor de drept si dupa aia luati hotarari legale in acel rusinos Consiliu Local...
14.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 14:31:20
Se schimba orasul la fata si mor PSDistii de ciuda!
14.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 18:27:09
Prietene,adu orice cetatean dintr-o tara cu apa calda non-stop,sa-si dea cu parerea cum arata orasul....Nu esti tu IOAN BALAN din DOROHOA???Aaa,inteleg de ce-ti place orasul...
14.2  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 20:09:44
Ce are a face schimbarea la fata a orasului cu faptul ca nen'tu Latu vrea sa ne impuna cum sa ne incalzim, pe banii nostri? Daca PDL-ul ti-a dat un os de ros (sau ceva de supt) nu veni cu textele alea rasuflate cu comunisti, moguli si altea alea. Sictir!
15.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 14:37:27
Baisanu mai bine si-ar plati angajatii de la Plus. Vedeti ca nici voua nu o sa va dea banii pe comentarii luna asta.laughing
16.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 14:57:03
:)) o sa primiti plata pe luna asta pentru comentarii in sute de dolari...marcate si legate frumos intr-un sul de HARTIE IGIENICA. Sa il folositi cu incredere si sa faceti la fel ca si cu ideile voastre. PSD + PNL = GAY LOVE
16.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 15:29:50
Ok, PSD + PNL = Gay love. De acord. Da oamenilor ca mine, care nu dau 2 bani pe vreun partid, dar totusi sunt deranjati de masurile imbecile pe care le ia PDL-ul, ce le spui? Daca s-a intamplat ca partidu asta sa fie la putere si astfel luand decizii proaste, nu inseamna ca toata lumea care-i critica e platita de opozitie. Cred ca judecata ta este foarte proasta si de fapt, tu iei bani pe comentarii. Pt. ca nimeni n-a spus nimic de vreun partid pana sa apari tu si inca unul, care au amintit de PSD. Toata lumea il huiduia pe Lungu. Nu cred ca ai sa gasesti vreo remarca la adresa PDL. Deci ideea ta cu postaci platiti pica. Dar pica pe tine.
17.   De ce oare trimis de
(14 apr 2011, 15:23:35
nu gândeşti înainte de a spune ceva d-le Lungu? ţi se atrofiază pe zi ce trece neuronul. cum poţi obliga pe cineva să-ţi consume căldura? poate omul nu are nevoie de aşa ceva. crezi că nu-i posibil să vezi ca pe vremea răposatului burlane şi coşuri de fum pe blocuri? fiecare se încălzeşte cum poate.
18.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 15:39:14
Ok. Bine ca am stabilit ca PSD si PNL au o iubire impotriva firii. Nu mergem mai departe sa ni-l imaginam pe Dontu sarutandu-se cu Baisanu ca sigur nu vreau imaginea asta sa o vizionez. Poate tu daca vrei, daca nu la fel de bine. Si...ideea cu oameni platiti e demonstrata de oameni...e demonstrata de studenti carora li s-au oferit astfel de remarci si aduc ca argument urmatoarele afirmatii facute zilele trecute : "6.Discutati in comentarii despre lucrurile reale din oras si nu va lasati prada unor confuzii pe care le intind altii cu o disperare nemaintalnita. Eu sunt studenta, actionez si la PSD la tineret cateodata si stiu prieteni de ai mei care sunt platiti foarte bine sa aiba o echipa de comentarii care sa actioneze toata ziua. Mi s-a oferit si mie dar nu am timp mereu…dar sincera sa fiu nu mi se pare corect ca studentii sa fie platiti de PSDisit sa posteze comentarii negative…mai ales ca vad ca se face ceva in Suceava asta a noastra. De asta am zis sa imi vars amarul aici pe internet poate citeste cineva si se afla adevarul" / sau "9.si eu am primit de la PSD bani ca sa postez comentarii dar mi se pare scarbos sa stau sa invetez povesti neadevarate, doar sa stropesc cu noroi in unii oameni pentru ca nuu sunt inghititi de cei care ma platesc. Sa stiti ca se plateste bine…nu zic public cat…dar poti sa faci numai meseria asta si te descurci. M-am oprit sa mai fac asta, nu sa o mai fac niciodata. De asta neamul asta e condamnat, din cauza unora care nu au nici o moralitate. Va sfatuiesc pe toti comentatorii platiti sa lasati tastaturile laoparte si sa va duceti la biserica macar de Denii, nu mai injurati autoritatile care fac tot ce pot sa aduca bani in judet." Asa ca cetatenii CURATI ca tine...sa isi mai vada de treaba ca stim prea bine cat de curat esti de fapt.
18.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 15:42:40
Tu ai raspuns cumva la comentariul meu..sau cum? Ca tu esti altu. Incearca sa fii inteligibil in exprimare..
18.2  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 15:54:24
Daca te-ai referit la mine cand ai zis "cetatenii CURATI", atunci da-mi voie sa-ti raspund: mi se rupe de alianta psd-pnl si cat de contra-naturii crezi tu ca e..Pt. mine partidele care nu sunt la putere nici nu exista. Ca orice cetatean "curat" care poate gandi pe cont propriu, te uiti imediat la cine detine puterea si in ce fel iti influenteaza viata deciziile lor. Cum momentan PDL-ul se face ca e la putere si o dau in bara ca chiorii, nu pot sa nu ma indignez si sa remarc ca inclusiv in SV, totul e o bataie de joc.Nici nu trebuie sa-ti dau exemple de la nivel inalt.Iti arat doar starea drumurilor..Asta e unitatea de baza dupa care se masoara restul. Sau poti lua si noroiul prin care calc,cand in loc ar trebui sa fie trotuar.Etc..Ai putea sa incetezi cu conspiratiile tale despre studenti,pt. ca sunt neinteresante si fara efect.Pot sa fie armate de postaci.Atat timp cat nu sunt de la putere,sunt egali cu 0 In schimb, tu si prietenul tau pareti foarte afiliati spre PDL asa..chiar spre fanatic.Si e ciudat felul in care va deranjeaza ca unor oameni nu le convine de partidul de rahat care face gafe.
19.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 16:07:04
Sir Jerk a lot (sa nu fim porcosi sa mai traducem si numele)...nu mai bine revii la meseria ta de baza dupa cum te evidentiaza si numele? (Sa inteleg ca urmaresti presa mondena ...dar newsflash...sa stii ce a facut Tudy nu trebuie sa faci si tu..) Oricum...serviciu usor si manipulare placuta!
20.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 16:08:48
aaa da...uitasem...mai esti ''curat'' acum?
20.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 16:20:16
Nu stiu cine-i Tudy...in fine. Vad ca esti foarte afectat de opiniile diferite ale altora in privinta partidului tau si o dai in jigniri bazate pe interpretari gresite ale limbii engleze. Doar oamenii frustrati vin cu insulte in loc de argumente.

Cred ca sunt in asentimentul tuturor oamenilor normali si cinstiti din SV cand iti spun: ne doare in c. ur la ce partid esti afiliat tu si mai ales de partidele pe care le urasti. Dar ne deranjeaza ca partidul tau iubit isi bate joc de noi. In schimb tu ai o problema cu noi si ti-o manifesti intr-un stil comunist si complexat. N-ai decat sa te duci drac.u daca nu-ti convine ca si altii au pareri si sunt diferite de ale tale.
20.2  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 16:22:58
P.S. (nu-i newsflash): In loc sa-mi gasesti argumente contrare, ai dat-o in balarii si te-ai legat de nick, incercand sa deviezi atentia de la ce-i cu adevarat important, la un newsflash, in stilul tipic partidului tau. E doar o observatie.
20.3  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 18:33:27
Sunt alaturi de tine Sir,asemenea specimene ne insulta inteligenta.Daca ar sti ca cei pe care-i aduleaza si-i apara de flegme ii considera doar niste lachei...Stiu exemple concrete,e adevarat ca atunci cand apele sunt tulburi si involburate gunoaiele urca la suprafata!
21.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 16:28:40

Jerk = any sudden, quick movement of the body, as in dodging something. (si astia care stiu totusi putina engleza cunosc termenul si semnificatia lui). Cat despre interpretarea gresita cred ca tu in sinea ta esti interpretat gresit...esti interpretat gresit ca fiind o voce a cetatenilor cand de fapt esti un ''postac'' rosiatic si stim amandoi adevarul acesta. Vrei sa te minti singur ca esti Zorro si lupti impotriva sistemului? Minte-te...dar sa stii ca atunci cand (si daca) vor prinde ai tai (comunisti) puterea...se va distruge si farama de lucru bun facut pentru Suceava asta. Asa ca nu stiu care din noi e complexat, care din noi minte si mult mai important care din noi are o falsa impresie a realitatii. Si...ca sa revin la ''firava mea engleza'' in argoul englez uite ce se gaseste : '''Probably also infl. by verb jerk off, slang for "perform male masturbation" (first recorded 1916). ''. Like I said...servici usor si manipulare placuta
21.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 16:36:20
Vad ca stii sa cauti pe google, dar nu stii sa descifrezi nimic. "jerk off" = a face l.aba ...in caz ca la asta incerci sa faci aluzie de 2-3 comentarii incoace. Compara acum "jerk a lot" cu "jerk off a lot"....vreo diferenta? m?

Eu nu trebuie sa conving pe nimeni ca nu sunt postac. Pt ca nu sunt si asta se vede. Dar tu in schimb... oricum. Tocmai am realizat ca nu mai am chef sa-ti raspund la comentarii. Pt. ca nu poti purta o discutie logica. Te abati in derizoriu.
22.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 16:40:40
Nu e nici o problema. Nici nu vreau sa te merit . Ia-ti caracterul cel putin obscur si canta la alta masa.
23.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 16:42:34
(si nu cand spui GOOGLE nu vrei de fapt sa zici GOAGLĂ) cum zice un primar de aceeasi nuanta cu tine? (fie mai negricios/ fie mai rosiatic)...nu acuz...doar sugerez. Te simti?
23.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 16:59:44
Nu,nu ma simt. Tipic strategie pdl. Daca exista oameni care nu sunt de acord cu ei,sunt uautomat psd-isti. Patetic..
23.2  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 17:12:09
Ioan de la Prelipca e numele tau, mai Ioane. Nu poti fi asa dobitoc si sa fii din Suceava, numai ca esti din Prelipca. Hai sa reluam treaba cu debransarea...deci n-avem voie. Da sa facem sex la noi acasa avem voie?? Daca da, intre ce ore?? Si poate dati o hotarire de consiliu local pe tema asta va rog, ca sa clarificati problema, ok ?
24.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 17:08:51
Patetic e de fapt faptul ca ai dorinta sa fii luat in serios. (ma amuza aspectul ca de fapt tu chiar crezi in ce spui.. asta arata ca spalarea de creier pe care o suferiti acolo la voi la partid chiar are efect...profesorii tai stiu asta? colegii de liceu ce iti spun?...)
25.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 17:42:26
bai lungule asa ne trebuie daca te-am votat si nu te-am trimis in cch inapoi , gata lai imbogatit pe fractu' si la-i facut miliardar pe bani prostilor cu pavele u ai vandut si ai facut combinatii cu pamant si cu fel si fel de licitatii care castiga numai cine vroiai tu si acum vii cu o alta ideie de a oblica lumea sa nu-si mai puna centrala ,apropo e si patronache asta neam cu tine?
26.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 18:16:37
Tot timpul l-am aparat pe Lungu in comentarii, dar nu ma obliga nimeni la nimic pe mine . . . berbecul asta nenorocit ne f u t e cu 400 RON caldura iarna si acu ne mai si obliga la acest supliciu . . . asta e viol, nu e de buna voie! ANIMALULEEEE
27.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 18:37:31
voi stiti ca contoarele de gaz sunt calibrate sa inregistreze mai multi m cubi decat se consuma?informatia o am de la cineva care lucreaza la eon gaz si chiar se ocupa de contoare..nu mai retin exact cu cat inregistreaza mai mult la m cub,dar destul de mult!Nu conteaza ca avem centrala sau suntem racordati la termica ca tot ne fura,nici repartitoarele nu inregisrteaza bine!!HOTIIII!!!!Daca avem centrala de apartament mai trebuie sa platim si pierderile de caldura de la termica(din subsolul blocului,pereti si holuri)..nu au decat sa le repare si sa le izoleze..,ne jupoaie de tot!!..k la noi la nimeni!!!
28.   Serios ! trimis de
(14 apr 2011, 18:38:40
Si cine poate interzice suceveanului sa opteze spre o alta sursa de incalzire,"derbedeule" ce esti ? Este ca si cum "rotofeiul din Arini" imi interzice sa cumpar legume din piata si ma obliga sa le cumpar de la Prelipca,nu-i asa ? Unde a-i gasit in "Instrumentele fundamentale privind drepturile omului" asa ceva.Ce legislatie europeana ma obliga sa cumpar o marfa pe care eu nu o vreau,"rotofeiule"? Cica "nu suntem noi primii la Suceava care procedam asa",si..... Pai daca firma aia Adrem Invest,vrea sa cheltuie banii pe o noua centrala,sa-i cheltuie,de ce trebuie ca d-ta sa-i asiguri si niscaiva consumatori ? Sunt promisiuni de ceva spaga ? Sa investeasca si sa-si recupereze investitia.De ce trebuie ca un primar sa-i creeze conditii pe spatele populatiei.De ce trebuie o noua centrala cata vreme exista una ce asigura caldura si apa calda in conditii excelente.Si unde mai pui ca produce si energie electrica. Oare nu cumva la mijloc sunt ceva interese ?La fel s-a procedat si cu montarea repartitoarelor de caldura,publicitate multa,"gargara politica",posibile obligativitate ptr montarea lor,apoi fasssss,"prostimea" a constatat ca a luat teapa.Unii s-au facut cu bani chiar foarte multi.Acum,alta "balarie electorala cu interes de grup".Sa vezi ce o sa ti-o primesti la alegeri "rotofeiule",crezi ca iarasi o sa prostesti "pensionarii" cu cate un abonament gratuit ? Da de unde,pana atunci insa cred ca nu ti-ar strica cateva emisiuni la Realitatea sau la Antene(desi imi este scarba de acele televiziuni).Apropo: cere instructiuni "rotofeiule" de la Solomon din Craiova,de la cel din Deva,Arad,Baia Mare.Unii o sa-ti explice care sunt indeletnicirile de "dinauntru".
29.   ! trimis de
(14 apr 2011, 18:56:07
Din cauza unei "oi cu cabina " cu mintea putina si portocalie care-si spune "IOANSUCEAVA " a devenit foarte greu sa citesti comentariile sucevenilor care nu fac neaparat comentarii politice.Ii recomand sa plece la pascut sau sa-si ia pozitia pe dealuri unde o aseaza pastorul flutur !
30.   Pt.ionsv trimis de
(14 apr 2011, 19:11:47
stii ceva ,du te n ☭  mea !
31.   CO2 trimis de
(14 apr 2011, 19:24:33
cunosc un consilier local si ii voi propune sa faca un proiect de hotarare in care sa se ceara ca berbecii care nu au ce face, nu produc nimic in afara de bioxid de carbon si doar stau pe forumuri la injurat sa fie pusi la munca in folosul comunitatii...sa spele WC-urile, sa stranga mucurile de tigari din fata sediul PSD etc.
32.   Altul trimis de
(14 apr 2011, 19:26:31
vad ca la multi nu le place actualul primar, nu zic, are si el partile lui rele, dar gd putin daca era Dontu edil sef, nu ne faceam toti harakiri? Uitati-va numai cum merge pe strada si vedeti ce perspeticva de viitor are
33.   Dle primar Ion Lungu trimis de
(14 apr 2011, 19:29:50
Vreau sa va intreb de ce nu propuneti si dvs la PDL sa se fac o lista a rusinii cu asa-numiti consilieri judeteni, pe care din pacate i-am sustinut in 2008, care nu vor sa voteze sa se faca drumurile din judet...eu ma oblig sa strang bani si sa multiplic lista aia de un milion de ori si sa o imprastii in toste cutiile postale din oras...si apoi din judet...ce gunoaie sunt psdistii astia, nu mi-au dat banii pt comentarii pe net de 3 luni...da-i incolo de salbatici
34.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 19:57:26
Vad ca sufera tare baietii de grija mea. Stati linistiti baieti..nu plec nicaieri. Va doare ca spun adevarul si ca stiu cine sunteti si ce faceti?..hai Marsh inapoi la liceu la toti si bafta la BAC...ca degeaba v-a promis Dontu ca o sa treceti Bac-ul.
35.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 20:03:02
aaa da...uitasem. Motivul pentru care eu comentez foarte mult sunt gunoaiele ca voi...care ma irita dincolo de limita rabdarii. Pe langa faptul ca sunteti niste liceeni fara educatie (dovada limbajul asta care il invatati la PSD sau la PNl acolo la voi), pe langa faptul ca nu aveti nici o invatatura din toate astea (ca banii de pe comentarii oricum ii consumati pe tigari si bautura sau mai rau pe etnobotanice Doamne Fereste), pe langa faptul ca va numiti ''cetateni ingrijorati'' cand pe voi va doare in fund de ce se intampla in orasul asta....ma doare cel mai tare ca voi reprezentati viitorul...si daca voi sunteti viitorul am un singur mesaj pentru voi : La munca! (nu la cersit pe la usile lui Baisanu, Dontu si altii) ca voi sunteti viitoarea clasa de cersetori politici PSDisti si PNLisi...care ati furat tara asta pana la ultima picatura. Cand in 2008 era criza in SUA Tariceanu marea cu 50% salariile profesorilor fara acoperire tampitilor...si multe altele...de asta suntem in criza azi..ca astia care va platesc pentru comentarii va platesc tot din banii furati de la parintii vostri cand au fost la putere. Decat cu Dontu si Baisanu mai bine deloc. JOS COMUNISTII ca pana nu ardeti nu scapa tara asta de voi.
35.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 20:23:55
Minti cu nerusinare, ca asta-i politica de partid. In 2008, TOTI parlamentarii au votat marirea salariilor pentru profesori, inclusiv inteligentii si cinstitii din PDL-ul tau. Tariceanu a spus ca aceasta marire de 50% nu este realista; în schimb Boc facea spume la gura si se batea cu caramida-n piept ca el va aplica aceasta lege. Si daca pomenesti de comunisti, gindeste-te la primul cirmaci al tarii, cel mai iubit fiu al poporului, care a subminat sistemul comunist din interior. Mai tii minte cum ne explica Baselu inainte de alegerile din 2009 ca am iesit din criza?
Tolomacule, nici lui Ceasca nu i-a trecut prin cap sa taie salarii si pensii, sa inchida spitale pentru achitarea datoriei 'iesterne'!
36.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 20:04:54
Si daca va intrebati de ce apar puterea actuala....nu e pentru ca sunt parte din sistem sau orice alt gand mai aveti..meseria mea nu are nici o legatura cu politica. E pentru faptul ca stiu ca se incearca sa se faca...ca se zbate...ca se vrea sa fie mai bine si vin jegosi ca voi care aruncati cu noroi doar ca asa vi s-a spus.
36.1  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 20:14:11
Te zbati ca Geoana dupa alegerilaughing Las-o jos.
36.2  RE: Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 20:35:42
E bolnav rau ioan asta si s-au scumpit medicamentele,nu cred ca mai scapa !
37.   Ioane trimis de
(14 apr 2011, 20:07:45
Esti penibil. Stai jos. Poporul a votat.
38.   ))))))))) trimis de
(14 apr 2011, 20:33:11
nea ioane,, bre, nu te supara ca la cat sunt de prosti , tot pe mata te voateaza)))
39.   IOANSUCEAVA trimis de
(14 apr 2011, 20:45:49
MA IOANE DIN SUCEAVA,, esti cumva o javra care roade un os frumos de la bugetul local , si ti,e frica de viitoarea putere?? eu zic sa nu intri in panica,, lumea e proasta si tot cu pdl-ul voteaza. asa ca asteapta;l pe sefu tau dimineata ,roagal sa dea pantaloni in jos , si trage,i o pupaceala)))))))))
39.1  RE: IOANSUCEAVA trimis de
(14 apr 2011, 20:51:57
poate el e cu suptul, nu cu pupatul... ca tot vad ca gaseste valente legate de falus, inclusiv in nick-uri.
40.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 21:07:29
Domn Ionut Lungu tin sa precizez ca NU FAC PARTE DIN NICI UN PARDID POLITIC SI NU CUNOSC NICI UN DERBEDEU DIN ASTA ideea este ca indiferent despre ce politician e vorba toti sunt niste hoti si mincinosi care ne vand si ne cumpara cu promisiuni si nimic fapte , d c nu se face ceva de ce este nevoie cu adevarat ce o ardem cu mocanite cu oua incondeiate cu bucovine inaripate si multe alte tampenii pe bani tolomacilor,dupa ca ce se intampla atatea idiotenii incepeti si sa ne impuneti sa nu ne debransam de la reteaua de termoficare,cu ce drept?
41.   VAI trimis de
(14 apr 2011, 21:23:01
DE DATA ASTA AI FACUT-O D E " OAIE" PRIMA DATA CU TPL ACUM CU CALDURA NOI SUCEVENI TREBUIE SA TRAIM CUM VREI TU AM MAI ZIS O DATA CA NU TE MAI VOTEZ SI AM SO FAC
42.   BTW... trimis de
(14 apr 2011, 21:48:44
Revenind la legislatia europeana,amintim ca nu esti obligat sa achiti un serviciu pe care nu l-ai comandat...Atat timp cat nu exista contract individual cu furnizorul de servicii,aprobarea debransarii ar trebui sa se produca la nivel de asociatie de proprietari,cu sprijin tehnic de la TERMITA...Acest primar,aceasta rusine a urbei starneste colbul cu ratul de parc-ar veni Ignatul...Consiliul local Alexandria a aprobat accesarea unui imprumut nerambursabil in vederea achizitionarii de centrale de bloc(cauta pe Google).La noi primarul urmareste doar imbogatirea lui si-a clicii de hahalere ...
43.   ... trimis de
(15 apr 2011, 01:52:00
"adică 116 lei plus costul de transport şi distribuţie"
Pai costul de transport si distributie poate varia in functie de... vremuri.

Cea mai buna solutie este ca fiecare sa faca o cerere de debransare motivat de faptul ca nu isi mai poate plati factura. In acest caz nu te mai pot executa, deoarece i-ai anuntat. Chestia asta se poate face numai cu acordul asociatiei de proprietari (ca sa accepte plata cheltuielilor fara caldura).
44.   ... trimis de
(15 apr 2011, 02:02:38
IOANSUCEAVA mai lasa etnobotanicile, da-te si tu cu lumea. Trezeste-te !
45.   Sunt nebuni trimis de
(15 apr 2011, 07:40:10
Eu stau intr-un bloc in care am privati la partier(sunt la sisitemul de termoficare) si majoritatea vecinilor au centrale pe gaz....suntem 5 apartamente la incalzirea orasului fara privati din care unul nu e in tara, 2 pensionari cu repartitoarele inchise si noi am platit enorm celelalte 2 apartamente...inafara de luna octombrie cand am dat la asociatie 5mil dupa am dat 7 mil inclusiv februarie...si martie platim 5mil numai reparatii subsol fara cheltuieli asociatie luna martie....am facut reclamatie si surpriza privatii au aranjamente si au stat in caldura pe banii mei....eu inchideam ziua repartitoarele deci stateam in frig...e hotie pe fata...si imi interzic sa nu ma debransez????...chiar deloc.... nu am sa mai platesc...hoti ordinari
46.   Referitor la polemica politică trimis de
(15 apr 2011, 08:37:26
ca să fiu sincer la furăciuni balanţa se înclinină cam tare spre psd+pnl. aştia şi-au tras judeţul acasă ca să fie siguri. au mai rămas vreo doi cu ochii în soare care aşteaptă să ajungă la os pe baza promisiunilor celor cu cămara plină. că primarul nostru e limitat şi tâmp, toată lumea ştie. mai bine şi-ar lua un purtător de cuvinte ca să mai abată atenţia de la inepţiile pe care la visează noaptea şi le debitează ziua. sau mai bine ar inversa ziua cu noaptea!
47.   Comentariu trimis de
(15 apr 2011, 09:12:40
HOTII MEREU STRIGA HOTII.. NICI NU SE MERITA SA MAI LUAM IN SEAMA PAREREA NEAVIZATA A PUSTANILOR DE LICEU STRAJERI AI MEDIULUI ONLINE..DOAR SA STITI CA O SA V-O TRAGA DONTU SI CU BAISANU...CUM A FACUT-O SI CU STUDENTA LIBERALA DIN REPUBLICA MOLDOVA SI SA NU II CREDETI CAND VA SPUNE CA O SA TREACA LA EXAMENE LA FACULATE...VAI DE FUNDUL VOSTRU SI MAI JALE DE P[ARITNII VOSTRI CARE DACA AR STII CE FACETI VOI NU V-AR MAI PLATI INTERNETUL
48.   Comentariu trimis de
(15 apr 2011, 13:03:09
TRADATOR LUNGU PENELIST CUM TE DUCE CAPU SA HOTARASTI TU CE FACE OMU IN CASA LUI NU-L MAI VOTATI FRATILOR PE ACEST PERSONAJ SINISTRU JOS LUNGU

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei