Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: PSD va vota împotriva oricărei variante de guvern PDL

Marţi, 15 Februarie 2011 (18:32:41)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, după şedinţa BPN, că parlamentarii partidului vor vota împotriva oricărei variante de guvern PDL, oricare ar putea fi un eventual nou prim-ministru.

Ponta a afirmat că ideea unui prim-ministru independent "nu există la modul real".

"Dincolo de responsabilitatea personală a domnului Emil Boc, de faptul că execută cu slugărnicie şi cu zel orice fel de ordin, oricât de absurd, al domnului Băsescu şi protejează sau închide ochii la toate abuzurile miniştrilor şi colegilor săi de partid, nu ne face să credem că toate problemele din această ţară, cum probabil ar dori Traian Băsescu, că tot ce e mai rău în această ţară se datorează lui Emil Boc", a declarat el.

Ponta a afirmat, răspunzând unor întrebări, că PSD va vota, în Parlament, dacă va fi cazul, împotriva oricărui premier care va forma un guvern PDL.

"Guvernarea PDL este o guvernare coruptă şi incompetentă. Persoana care de fapt decide în cadrul guvernului nu este Emil Boc, ci este doamna Udrea şi sunt convins că indiferent cum se numeşte primul ministru, doamna Udrea rămâne ministru şi persoana cea mai influentă şi cu bugetul cel mai mare. Soluţia ieşirii din criză este schimbarea guvernării PDL", a spus el.

Întrebat dacă un premier independent ar fi mai bun decât Emil Boc, Ponta a răspuns: "Aţi coborât standardul foarte jos dacă mă puneţi să compar pe cineva cu Emil Boc. Nu ai ce om să aduci care să conducă un guvern corupt PDL şi să crezi că partidul corupt PDL poate să facă ceva bun pentru România".

Întrebat dacă PSD va vota împotriva oricărei formule de guvern cu premier independent, Ponta a răspuns: "Categoric. Bănuiesc că nu o să vină un premier fără miniştri. Evident că nu putem susţine un guvern PDL şi un guvern al lui Traian Băsescu, pentru că incompetenţa şi corupţia nu reprezintă atributul exclusiv al lui Boc, ci şi al celor care îl înconjoară".

Întrebat dacă PSD ar vota şi împotriva unui guvern condus de Mugur Isărescu, Ponta a evitat un răspuns clar. "Nu aş vrea să intru în povestea cu dacă. Să vorbim atunci când va veni vorba de lucruri serioase", a menţionat el.

Preşedintele Traian Băsescu participă, marţi, la Parlament, la o întâlnire cu senatorii şi deputaţii PDL, cărora, conform unor surse din partid, ar urma să le ceară susţinere pentru desemnarea unui premier independent. Surse din PDL au precizat, pentru MEDIAFAX, că începând de duminică au avut loc mai multe întâlniri între şeful statului şi reprezentanţi ai formaţiunii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: PSD va vota împotriva oricărei variante de guvern PDL.
 Vizualizări articol: 901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: PSD va vota împotriva oricărei variante de guvern PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei