Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şeful Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea respinge acuzaţiile aduse de Marius Ungureanu

Marţi, 15 Februarie 2011 (16:02:35)

Şeful Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea, Liviu Durbac, respinge acuzaţiile aduse de Marius Ungureanu, care a afirmat că Durbac ar fi fost numit în funcţie în urma unei înţelegeri între Vasile Marica şi Eugen Bogatu, spunând că nu are nicio legătură cu Marica şi că nici măcar nu e membru de sindicat.

"Ce legătură am eu cu Vasile Marica sau cu Eugen Bogatu? Nici măcar nu sunt membru în sindicatul lui Vasile Marica, nu sunt membru în niciun sindicat. Iar cu Eugen Bogatu am avut doar relaţii de serviciu, eu în calitate de şef de vamă, care îmi desfăşor activitatea în port, iar el în calitate de director al Direcţiei Domenii Portuare, funcţie pe care nu o mai ocupă în prezent”, a declarat Liviu Durbac, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX.

El a precizat că a fost coleg cu Marius Ungureanu la Vama Giurgiu, unde a lucrat între 1992 şi 2005, spunând că nu ştie de ce Ungureanu a lansat aceste acuzaţii.

Marius Ungureanu, care spune că între 1990 şi 2003 a lucrat la Vama Giurgiu, mai întâi ca lucrător vamal, apoi ca şef de tură şi şef de vamă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată de Sindicatul "Pro Lex", că Liviu Durbac a fost numit şef la Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea prin înţelegerea dintre Vasile Marica şi Eugen Bogatu, fost director al Direcţiei Domenii Portuare din Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, trimis în judecată în dosarul UCM Reşiţa.

Marius Ungureanu a declarat că Vasile Marica, liderul Alianţei "Sed Lex", a luat mită de la angajaţi din vămi pentru a interveni în promovarea şi menţinerea lor în funcţii.

Ungureanu a afirmat că persoanele susţinute de Vasile Marica aveau întâietate în numirile pe funcţii chiar înaintea propunerilor făcute de prefecţii judeţelor.
El l-a dat ca exemplu pe Liviu Durbac, care ar fi fost numit şef la Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea prin înţelegeerea dintre Vasile Marica şi Eugen Bogatu, fost director al Direcţiei Domenii Portuare din Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, trimis în judecată în dosarul UCM Reşiţa, alături de Said Baaklini şi doi directori de la UCM.

El a spus că fostul şef al Biroului Vamal Constanţa şi director al Direcţiei regionale vamale Constanţa Alin Pilcă şi şeful Brigăzii de supraveghere vamală Constanţa Marius Făinărea îi dădeau lui Marica 10.000 de dolari lunar, sume provenite din mită.

Liderul Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că nu a permis niciodată corupţia în vămi şi că nu poate fi acuzat acum de un fost puşcăriaş, precizând că, după ce se va consulta cu juriştii, este posibil să îl dea în judecată pe Marius Ungureanu pentru acuzele aduse.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea respinge acuzaţiile aduse de Marius Ungureanu.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şeful Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea respinge acuzaţiile aduse de Marius Ungureanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei