Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Circa 84% dintre internauţii români şi-au prins partenerii trimiţând mesaje indecente altei persoane

Aproximativ 84% dintre internauţii români, participanţi la un sondaj de specialitate, şi-au surprins persoana iubită trimiţând mesaje sau imagini indecente unei alte persoane, potrivit unui studiu realizat de Microsoft MSN.

Potrivit studiului Microsoft MSN, internauţii folosesc foarte des e-mail-ul pentru transmiterea de mesaje de dragoste, pentru a flirta şi chiar pentru cereri în căsătorie. Astfel, 16% din respondenţii din România au fost surprinşi în timp ce trimiteau e-mail-uri cu conţinut intim sau indecent când erau la birou, iar 84% din respondenţi şi-au prins persoana iubită trimiţând mesaje sau imagini indecente unei alte persoane.

Aproape jumătate dintre respondenţii români (49%) au transmis prin e-mail informaţii pe care nu le-ar spune în direct, precum o minciună sau un subiect delicat, şi mai mult de o treime dintre respondenţi (39%) şi-au creat o altă adresă de e-mail pentru a flirta cu oameni necunoscuţi, întâlniţi pe internet.

Pe de altă parte, 21% din respondenţii români au încheiat o relaţie printr-un mesaj trimis pe e-mail, în timp ce 7% din respondenţii români au lansat o cerere în căsătorie pe e-mail.

În ceea ce priveşte arhivarea mesajelor, 59% din respondenţi păstrează e-mail-urile romantice primite de la persoana iubită, în timp ce 19% dintre respondenţii români încă mai păstrează e-mail-uri de la fostele persoane iubite.

La nivel internaţional, rezultatele studiului demonstrează faptul că oamenii îşi exprimă sentimentele şi flirtează cu ajutorul e-mail-urilor, aproximativ 48% dintre ei corespondând cu partenerul/a prin mesaje de dragoste pe internet, pentru a menţine relaţia proaspătă. Şi, mai mult decât atât, aproximativ o cincime dintre respondenţi (19%) au spus pentru prima oară "te iubesc" persoanei iubite folosind e-mail-ul, iar 9% dintre ei chiar au cerut în căsătorie persoana iubită pe mail.

Rezultatele indică, totodată, şi că utilizatorii se folosesc de e-mail pentru a-şi exprima iubirea în diferite moduri: 18% din respondenţi au declarat că au trimis imagini romantice sau indecente prin e-mail şi o cincime dintre ei au schimbat fantezii romantice cu partenerul. În plus, 47% dintre respondenţi au afirmat că au trimis sau că au primit mesaje romantice/indecente de la persoane care nu erau partenerii/partenerele lor, iar 16% dintre respondenţi şi-au surprins partenerii/partenerele că trimiteau mesaje sexy sau picante altcuiva.

Totodată, 21% dintre respondenţi au declarat că au flirtat cu colegii de la muncă pe e-mail. Dintre persoanele care folosesc e-mail-ul pentru a trimite mesaje romantice, 17% au folosit adresa de e-mail de la birou pentru a-şi exprima sentimentele de iubire, iar 8% au fost surprinşi în timp ce trimiteau mesaje de dragoste pe e-mail în timp ce erau la birou.

"Chiar dacă e-mail-ul este considerat un mijloc de comunicare impersonal, este interesant că mulţi utilizatori îl folosesc pentru a împărtăşi sentimente profunde şi intime. Cu noua versiune Hotmail, ataşarea filmuleţelor sau fotografiilor de aproape orice mărime nu mai este o problemă, aşa că utilizatorii pot adăuga astfel de elemente la mesajul romantic pe care îl trimit de Ziua Îndrăgostiţilor sau oricând doresc să-şi exprime sentimentele într-un mod special", a declarat Tudor Galos, Windows Business Group Lead, Microsoft România.

Studiul a fost realizat în 14 ţări din Europa şi în Israel, cu peste 10.000 de respondenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circa 84% dintre internauţii români şi-au prins partenerii trimiţând mesaje indecente altei persoane.
 Vizualizări articol: 894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Circa 84% dintre internauţii români şi-au prins partenerii trimiţând mesaje indecente altei persoane2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei