Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Deputatul Gospodaru, un peşte de sticlă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dan Gabriel Gospodaru este de profesie medic stomatolog. De la sfârşitul anului 2008, însă, domnul Gospodaru nu scoate numai dinţi, ci şi ochi. Ne scoate ochii cu marile sale realizări în calitate de parlamentar PD-L ales în Colegiul Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc. Din când în când, pentru ca cei trei suceveni care ştiu că domnia sa este parlamentar să nu-l uite, domnul Gospodaru face declaraţii de presă în care spune ce a făcut. Dan Gabriel Gospodaru a făcut o interpelare pentru ca Ministerul Mediului să acorde nişte fonduri pentru prevenirea inundaţiilor în judeţul Suceava. Parcă. Şi a mai făcut domnul Gospodaru demersuri pentru ca Spitalul Gura Humorului să primească nu ştiu ce bani pentru nu ştiu ce lucrări.

În schimb, după ce s-a iscat dezbaterea publică cu privire la comasarea spitalului humorean cu Spitalul Judeţean Suceava, deputatul PD-L a tăcut ca peştele de sticlă. Peşte dintr-ăla pe care electoratul de dreapta al domniei sale îl ţine în casa cea mare, alături de păpuşa gătită mireasă şi de platoul pe care sunt amestecate banane, portocale şi struguri din plastic. Dan Gabriel Gospodaru se dă interesat de problemele Spitalului Gura Humorului, dar numai un pic, cât să nu deranjeze conducerea de partid şi de judeţ, dar n-a făcut absolut nimic pentru stomatologia românească.

Medicul dentist nici măcar nu a încercat să modifice legile prin care Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate îşi bat joc de stomatologi, dar mai ales de pacienţii acestora. Evident, domnul Gospodaru a preferat să fie peşte de sticlă decât să deranjeze conducerea de partid şi de stat. Medicii stomatologi nu primesc aproape nimic de la bugetul de sănătate la care cotizează milioanele de români care au probleme cu dantura. De aceea, cu mici excepţii, pacienţii trebuie să achite consultaţiile şi tratamentele care nu sunt deloc ieftine.

În aceste condiţii, mulţi oameni preferă să sufere acasă ori să pună mâna pe cleşte şi să-şi scoată singuri dinţii din gură. De aceea e plină ţara de bătrâni, dar şi de tineri fără dantură.

Domnul Gospodaru trebuie că ştie acest lucru din campania electorală, atunci când a mers prin comunele Sucevei pentru a se întâlni cu electoratul de dreapta fără dinţi pentru a-i da nişte găleţi pline cu promisiuni. Promisiuni pe care alegătorii, neavând dinţi, le-au înghiţit pe nemestecate.

Asta nu înseamnă că Dan Gabriel Gospodaru poate trăi cu senzaţia că va reuşi să tragă lumea pe sfoară sau pe aţa dentară şi la viitoarele alegeri parlamentare. E adevărat că oamenii tot nu au dinţi, însă greblele pe care aceştia le ţin la îndemână, în aşteptarea politicienilor care vor veni să ceară voturi, au dinţi.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Gospodaru, un peşte de sticlă.
 Vizualizări articol: 2316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Deputatul Gospodaru, un peşte de sticlă4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine-i domnul? trimis de
(15 feb 2011, 13:10:37
Despre dl Gospodaru stiu ca l-am vazut pe o lista la niste alegeri, mai stiu ca i-am citit o declaratie in care incerca sa-i abureasca pe cititori, mai stiu ca are o casa de vacanta in care se ascunde cand e in vizita de lucru in colegiul sau si cam gata... mai multe lucruri insemnate despre acest domn nu stiu. Il va consemna, oare, istoria ca sa ne faca in ciuda noua, ignorantilor?!?
2.   Deontologie trimis de
(15 feb 2011, 22:45:49
Din cand in cand apare cate un articol despre parlamentari suceveni mai putin cunoscuti. Mai o conferinta de presa, mai o taiere de panglica, asta daca respectivul parlamentar a contribuit cu ceva la ziar, sa zicem un fursec si-o apa minerala domnule Avram.
Daca respectivul uita sa mai dea buna ziua pe la ziar, asa de-o casutza publicitara c-o feliciatare de Sf Valentin de exmplu, atunci ziaristii isi aduc aminte de cate putea face parlamantarul respectiv.
Hai ca vine fursecul domnule Avram.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei