Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protecţia Copilului

Directorul Tărnăuceanu nu renunţă la asistenţă socială

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Florin Tărnăuceanu, ne-a declarat ieri că nu va renunţa la asistenţă socială, chiar dacă va fi schimbat din  funcţia pe care o deţine în prezent, după cum a declarat recent preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Tărnăuceanu ne-a spus că poate să revină la postul pe care l-a deţinut înainte de a fi numit director executiv la Protecţia Copilului, în vara anului 2008, şi anume, de şef al Serviciului Rezidenţial.

„Asta ştiu să fac cel mai bine, asistenţă socială, şi nu voi renunţa la această meserie. Am fost informat şi eu, duminică, de domnul Flutur, că se vor face nişte schimbări. Probabil nu am fost suficient de bun manager. Nici o problemă. Dacă Consiliul Judeţean Suceava ia o decizie în acest sens, o voi respecta. Nu am nimic de comentat”, ne-a spus Florin Tărnăuceanu.

Tot el a completat că „anul trecut, după un control pe care l-a făcut Curtea de Conturi la Direcţia de Asistenţă Socială Suceava, s-a impus un plan de măsuri pe care noi le-am respectat. Am urmat nişte paşi. Dacă se consideră că nu am făcut bine, nu am nimic de adăugat. Respect decizia lor”.

 

Nereguli de serviciu

Anunţul că directorul executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Florin Tărnăuceanu, precum şi subordonaţi de-ai săi vor fi schimbaţi din funcţie, ca urmare a unor nereguli cu privire la unele achiziţii publice, precum şi superficialitate în executarea atribuţiilor de serviciu, a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Verificările la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au fost efectuate de către Corpul de Audit al Consiliului Judeţean Suceava.

Validarea schimbării din funcţie a directorului executiv, precum şi modificarea organigramei Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vor fi supuse atenţiei deliberativului judeţean în prima şedinţă, cel mai probabil la sfârşitul acestei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul Tărnăuceanu nu renunţă la asistenţă socială.
 Vizualizări articol: 1903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Directorul Tărnăuceanu nu renunţă la asistenţă socială3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(15 feb 2011, 17:38:52
Sa se inscrie in PDL si asa se vor rezolva toate problemele.
2.   ... trimis de
(15 feb 2011, 20:45:43
 ☭ ://www.dinu
3.   ... trimis de
(15 feb 2011, 20:46:23
 ☭ ://www.roma
4.   ... trimis de
(15 feb 2011, 20:55:20
se taie un copac dintr-o padure de uscaturi!adevarul e aici.in loc de "[punct]" puneti "." www[punct]dinuzara[punct]com/2
5.   Comentariu trimis de
(15 feb 2011, 20:57:07
se taie un copac dintr-o padure de uscaturi!adevarul e aici.in loc de "[punct]" puneti "." si in loc de "[slash]" puneti "/" www[punct]dinuzara[punct]com[s
6.   Comentariu trimis de
(15 feb 2011, 21:02:21
se taie un copac dintr-o padure de uscaturi!adevarul e aici.in loc de punct puneti ".", in loc de slash puneti "/" si in loc de cratima "-". sa se stearga spatiile dintre cuvinte: www punct dinuzara punct com slash 2010 slash 11 slash frauda cratima de cratima 20 cratima de cratima miliarde cratima la cratima dgaspc punct html
7.   Comentariu trimis de
(15 feb 2011, 21:05:23
la fel ca mai sus pentru vizualizare: www punct romaniacurata punct ro slash cum cratima se cratima fac cratima achizitiile cratima publice cratima la cratima suceava cratima 1003 punct htm

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei