Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bolnavii de diabet pot afla informaţii despre această boală apelând linia helpline 0800 080 228

Luni, 1 Noiembrie 2010 (12:42:50)

Persoanele diagnosticate cu diabet sau cele care doresc să prevină apariţia acestei boli pot apela linia helpline 0800 080 228, în cadrul unei campanii de informare derulate în contextul în care statisticile internaţionale arată creşterea numărului de îmbolnăviri în rândul tinerilor.

Potrivit OMS, la nivel global, ar fi aproximativ 246 milioane de persoane cu diabet, această maladie fiind a patra cauză de deces în ţările dezvoltate. La fiecare opt secunde, o persoană moare din cauza diabetului şi a complicaţiilor acestuia, boala afectând un număr din ce în ce mai mare de tineri.

Conform International Diabetes Federation, prevalenţa diabetului în România este de 8,4% în rândul populaţiei adulte.

În acest context, compania Roche Romania Diagnostics Division continuă campania de informare "Fă Pas-ul corect: Controlează Diabetul !", care are ca obiectiv informarea privind metodele de prevenire a maladiei şi de automonitorizare a glicemiei, insistând asupra adoptării unui stil de viaţă sănătos, informează compania elveţiană, într-un comunicat.

În cadrul campaniei din 2010, Roche Romania Diagnostics Division va oferi gratuit persoanelor cu diabet un sistem de analiză vizuală a glicemiei Accu-Chek 360º View, disponibil în farmacii. Acest sistem de analiză vizuală maximizează valoarea fiecarei testări a glicemiei şi încurajează un control glicemic mai bun pentru a evita întârzierea apariţiei complicaţiilor diabetului.

Testarea, structurată în trei zile consecutive, la momentele potrivite, ofera informaţii importante asupra factorilor care influenţează variaţiile glicemiei, a precizat sursa citată.

Toate informaţiile despre diabet şi prevenirea lui pot fi aflate accesând site-ul www.accu-chek.ro, precum şi apelând la linia helpline 0800 080 228.

"Campania derulată în 2009 a scos la iveală nevoia continuării informării publicului larg cu privire la importanţa deosebită a automonitorizarii glicemiei şi a unui stil de viaţă adecvat unei persoane cu diabet zaharat, astfel încât să putem avea un public educat, conştient şi dispus să facă toţi paşii necesari pentru a duce o viaţă normală", a declarat Guido Mitchell, Head of Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bolnavii de diabet pot afla informaţii despre această boală apelând linia helpline 0800 080 228.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bolnavii de diabet pot afla informaţii despre această boală apelând linia helpline 0800 080 2280.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei