Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: La discuţiile pe bugetul de stat nu s-au avut în vedere legile referitoare la TVA şi pensii

Luni, 1 Noiembrie 2010 (15:49:20)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că la discuţiile din Guvern asupra proiectului bugetului de stat pe 2011 nu s-a luat în calcul niciuna din legile votate de Parlament referitoare la reducerea TVA şi neimpozitarea pensiilor până 2.000 de lei.

"La discuţiile privind legea bugetului de stat nu s-a avut în vedere niciuna dintre cele două legi", a precizat Flutur, la întrebarea referitoare la introducerea în buget a legilor votate de Parlament privind reducerea TVA şi neimpozitarea pensiilor până 2.000 de lei.

Întrebat despre parlamentarii PDL care ar putea să nu susţină bugetul de stat, nemulţumiţi de alocarea fondurilor pentru zonele pe care le reprezintă, Flutur a spus că garantează că li se va oferi posibilitatea parlamentarilor de a susţine priorităţile lor pentru fiecare zonă.

"Legea bugetului de stat trebuie însă discutată şi evident că fiecare dintre parlamentari, fiecare zonă are nişte priorităţi care trebuie să şi le explice şi vă garantez că se va oferi această posibilitate de a susţine aceste priorităţi pentru fiecare zonă", a spus Gheorghe Flutur.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat la începutul săptămânii trecute un proiect de lege iniţiat de parlamentari PSD, PC şi PNL prin care TVA scade de la 24% la 5% pentru pâine, carne, lapte, ulei şi zahăr.

În aceeaşi zi, Camera Deputaţilor a adoptat şi o propunere legislativă a deputatului PDL Mircia Giurgiu de modificare a Codului Fiscal, care prevede că "venitul impozabil lunar din pensii se stabileşte prin scăderea din venitul din pensii a sumei de 2.000 de lei neimpozabile lunare".

Surse guvernamentale au declarat, joi, pentru MEDIAFAX că preşedintele Traian Băsescu a promis oficialilor FMI din misiunea de evaluare a acordului stand-by că nu va promulga legile privind TVA redusă la alimente şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, la Buzău, că parlamentari democrat-liberali nu vor mai vota bugetul pe anul viitor în situaţia în care banii nu vor fi împărţiţi în mod echitabil către toate judeţele ţării. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: La discuţiile pe bugetul de stat nu s-au avut în vedere legile referitoare la TVA şi pensii.
 Vizualizări articol: 437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: La discuţiile pe bugetul de stat nu s-au avut în vedere legile referitoare la TVA şi pensii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei