Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mihai Banu îi propune lui Tăriceanu să candideze la şefia PNL, acesta refuză

Vineri, 5 Martie 2010 (15:07:01)

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, la Congresul partidului, că, indiferent de forma în care va fi votat Statutul PNL, nu doreşte să candideze la preşedinţia partidului, el respingând astfel propunerea făcută de către deputatul Mihai Banu.

Banu le-a cerut delegaţilor la Congresul PNL să nu voteze Statutul propus de Antonescu, pentru ca şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu să poată candida.

"Avem posibilitatea să reparăm ce se încearcă astăzi. Vă rog să votaţi împotriva Statutului pentru a-i da posibilitatea domnului Călin Popescu Tăriceanu să candideze, pentru că numai aşa va exista o competiţie, iar altfel vom asista la un Congres monoton, neimportant pentru nimeni", a spus Mihai Banu.

El l-a criticat pe Crin Antonescu pentru că nu i-a inclus pe lista lui pe foştii preşedinţi ai PNL şi a precizat că nu va vota varianta de Statut propusă de către actualul preşedinte liberal.

După discursul ţinut de Mihai Banu, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a cerut un drept la replică, în care i-a mulţumit lui Banu pentru propunerea făcută, dar a precizat că nu doreşte să candideze.

Tăriceanu a mai spus că PNL trebuie să dea dovadă de consecvenţă faţă de decizia Congresului liberalilor din urmă cu un an, când l-au ales pe Crin Antonescu preşedinte.

"Nu cred că ar fi nevoie de o schimbare", a apreciat Călin Popescu Tăriceanu, menţionând că acest lucru nu îl împiedică să-l critice pe actualul preşedinte liberal pentru lucrurile greşite pe care le-ar face. Potrivit lui Tăriceanu, critica sa va fi constructivă, iar Antonescu trebuie să înţeleagă că el face această critică în interesul partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Banu îi propune lui Tăriceanu să candideze la şefia PNL, acesta refuză.
 Vizualizări articol: 471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihai Banu îi propune lui Tăriceanu să candideze la şefia PNL, acesta refuză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei