Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urgentare

Calea Unirii, redată de luni traficului rutier pe ambele sensuri de circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Coşmarul şoferilor şi pasagerilor vehiculelor blocate în trafic zeci de minute în şir, pe Calea Unirii, în special la venirea din Burdujeni spre Centru, ar putea lua sfârşit de luni, odată cu eliberarea unui sens de mers, blocat în prezent de lucrările ISPA.

Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a precizat că, în urma numeroaselor presiuni făcute pentru grăbirea execuţiei lucrărilor de pe Calea Unirii, ieri s-a luat decizia de deviere parţială a traseului iniţial al conductei de apă potabilă, astfel încât lucrările să se mute din stradă pe trotuar şi pe spaţiul verde.

“Pe Calea Unirii mai erau de săpat aproximativ 60 de metri de stradă, până la podul peste apa Sucevei, conform proiectului iniţial, dar am reuşit să obţinem aprobarea pentru o deviere a conductei, astfel încât lucrările să continue pe partea dreaptă a străzii, mai mult pe spaţiul verde, încât nu va mai încurca circulaţia rutieră”, a declarat  Viorel Seredenciuc.

Pentru deblocarea cât mai rapidă a traficului pe principala arteră de circulaţie care leagă cartierul Burdujeni de restul Sucevei, TMUCB a început de ieri să taseze balastul turnat peste conductele montate, apoi să toarne ciment cu aditivi speciali, pentru întărire la rece.

Lucrările de cimentare a porţiunilor de stradă care au fost distruse de lucrările ISPA vor continua şi astăzi, urmând ca până luni betonul să fie lăsat să se întărească.

Dacă porţiunile betonate se vor dovedi circulabile, de luni, traficul rutier va reveni la normal pe Calea Unirii, pentru că lucrările de montare a conductei de apă potabilă, înspre estacada ce traversează apa Sucevei, nu vor mai bloca un sens de mers, forţând autovehiculele să circule doar pe o singură bandă.

 

Traficul rutier, paralizat pe Calea Unirii, dar în cartierul Burdujeni

Chiar dacă în zona cuprinsă între intersecţia cu strada Traian Vuia şi podul peste apa Sucevei traficul rutier nu va mai fi sugrumat de lucrările ISPA, disconfortul creat şoferilor şi călătorilor de aceste lucrări va continua, dar în alte zone.

Astfel, de luni ar putea începe o nouă etapă a proiectului ISPA, care afectează tot Calea Unirii, dar în cartierul Burdujeni, pe porţiunea cuprinsă între sensul giratoriu (cu ceas) şi sediul Primăriei Suceava (fostul Cinematograf Burdujeni).

Lucrările vor continua apoi pe alt tronson, cuprins între sensul giratoriu şi pasarela CFR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calea Unirii, redată de luni traficului rutier pe ambele sensuri de circulaţie.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Calea Unirii, redată de luni traficului rutier pe ambele sensuri de circulaţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Huuuuuuuuuuuuu trimis de
( 5 mar 2010, 12:02:04
Stau, ma minunez si intreb,,,,,,,, de ce dracu nu se lucreaza noaptea pt a evita aceste situatii de trafic? Daca don Lungu este asa criticat, oare e chiar asa de naiv? De ce nu-i pune pe constructori sa lucreze noaptea? Esti constructor?vrei lucrarea? atunci o singura conditie.................... sa lucrati noaptea,,,,,simplu Asa s-ar evita traficul asta de ****. Dar se vede ca pe dumnealui nu-l intereseaza aspectul asta, pt ca a luat plicul cu spaga si atunci trebuie sa-si tina ciocul mic.
2.   ... trimis de
( 5 mar 2010, 12:51:46
vite cornute. era evidenta pt oricine solutia cu trotuarul ala necirculat care e tot al primariei.luati-va dle lungu toti putoii care va inconjoara si nu va consiliaza cum trebuie si spinzurati-va toti de aripile tirbusonului.
2.1  RE: ... trimis de
( 5 mar 2010, 17:15:27
Emile,nu e bine,ala e din vata de sticla,pardon-fibra de sticla si s-ar putea sa se indoaie fiind mai flexibil materialul,si uite asa nu si-ar face treaba,mai degraba de stalpii aia care strajuiesc de pomana strazile acum,asa macar ar avea un rol practic in loc sa atarne milioane de cabluri si sa arate de zici ca sunt capite cu fan.Troleibuze oricum nu vom mai vedea noi prin zona,decat daca ar fi ceva baban de muls,si cum pavele nu le trebuie ca baza majora de lucru,clar nu vor mai fi.Ceva miscari de terenuri in schimb in cazul unei noi centrale termice cu siguranta vor fi,si cum Berbecali nu cred sa vina in zona,vom avea si noi Umbrarestii nostri.Vin cu o propunere catre onoranta noastra institutie fundamentala a comunei,sa instituie un premiu,denumit bineinteles,,ION LUNGU'' prin care sa premieze orice firma care lucreaza in infrastructura,si care garanteaza pt lucrarile sale macar o perioada intre 3 si 6 luni,eventual sa le faca si statuie ulterior.Aveti vreun premiant???????
3.   Idioti trimis de
( 5 mar 2010, 13:30:42
Da, daca ar lucra noaptea ar fi mult mai usor.
Cumva, din ce mi-am dat eu seama si inainte... muncitorii astai faceau p**a mare ca nu vor sa lucreze sambata si duminica. Si ramaneau in continuare si faceau treaba de 4 ore in 8 ore.
Nu vor sa lucreze noaptea? Frate.. sunt atatia someri in domeniul lucrarilor de infrastructura si constructii. Ii platesti pe ei dublu si le pui termen. Lucreaza noaptea si toata lumea scapa mai ieftin. Da` ce p**a mea...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei